Ministarstvo: Svi putevi prohodni

Ostavite komentar


  1. Ovako su bile postavljene vesti na elektronskom izdanju Danasa:
    Sve ulice u Beogradu su potpuno prohodne, čak i one u višim delovima pod Avalom i Kosmajom, a javni saobraćaj nesmetano funkcioniše, rekao je za Pink gradski menadžer Goran Vesić.
    Fonet14. februara 2018. 09.36

    Uprkos tome što su gradska komunalna preduzeća danas saopštavala da su spremna za padavine, te da su na ulicama od jutra, sneg je tokom noći i dana prekrio sve kolovoze u prestonici.
    0Piše: I. Nikoletić26. februara 2018. 19.27 Izmenjeno: 19.30
    A onda su obe vesti volsebno nestale sa sajta i Ministarstvo je preuzelo stvari u svoje ruke. Toliko istinitog informisanja radi i da ne bi bilo zabune.

  2. Da uhapsi Malog i golog dupeta posadi u Kneza Milosa gde smo se smrzavali sat vremena prosao je jedan jedini autobus 53 i nista vise. Sve 37. su ostale na Dunav stanici nisu ni htele da krenu!! Kolaps u centru grada….Opet su namestili ovi iz GSP da taxisti ojade Beogradjane….

  3. Pola Novog Sada nema grejanje a gradonačelnik izjavljuje da je sve u redu. Prvo je nestala struja a posle grejanje. Niko nije ništa objavio o tome. Strašno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.