Ministarstvo zdravlja: U Srbiji nema novoobolelih od korona virusa

Ostavite komentar


  1. Da u Srbiji ima korona virus saznali smo dan pre nego što je Lončar objavio,naime,egipatski ministar zdravlja je javno za medije rekao da je četvrti oboleli u Egiptu došao iz Srbije gde živi.Tako da ovim ljudima na vlasti ništa neverujem,nisam u panici ali sam nezadovoljan gomilom laži ove vlasti .

  2. moja cerka je studant TMF/a. Apsolventska ekskurzija se oragnizuje od 16 do 25.4.20. preko agencije FG TRAVEL GROUP DOO BEOGRAD. Autobusom se putuje do Rima /Kavalino, Venecija,Verona, Rim/ zatim ukrcavanje na brod i krstarenje Mediteranom/ jug Spanije i Francuske/.U Agenciji danas tvrde da nema informacije da se ekskurzija otkazuje. A na TV juce je bilo da se sve ekskurzije otkazuju. Da li mogu nekako da se obratim Ministarstvu zdravlja da dobijem informaciju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.