Ministru odbrane Rusije u ponedeljak u Beogradu počasni doktorat

Ostavite komentar


  1. Mozete vi da mu se uvlacite koliko hocete da je i njemu neprijatno i opet ce vas rusi pustiti niz vodu kada dodje trenutak. Sta je poenta ovolikog ulizivanja rusima, mozda da imaju gde da pobegnu kada zagusti kao i njihovi bivsi sefovi iz 90-tih.

    1. IMALA SAM 6 GODINA KADA SU RUSI oslobadjali BGD,mnogo su izginuli;nosili su ih spediterima na Novo groblje natovarene ipitala sam mamu kako disu kada su jedan preko drugog..Mamin odgovor oni su mrtvi….Sirene se oglaise za uzbunu I mi se sjurismo u podrum kadazakuca neko kad ono Nemacki oficiri uzemei poce dami prica;;kada cusmo topotniz stepenicei pojavise se Ruski vojnici.,jedan izvadi pistol I rece Nemcu :“P usti djevusku I prinese mu pistol ka glavi,ovaj me poljubi I pusti…izvedose ga I posle par minuta rafal cusmo streljase ih…..ne ponovilo se, iako smo veoma blizu!+++

  2. A kao poklon general Sojgu unapredjuje ministra Obrane R. Srbije “ pacifistu “ Vulina u cin “ pocasnog Ruskog generala i naravno “ nova “ gen . uniforma … bas lepo leglo ko “ kec na keca “ pred glasanje …

  3. U komisiji za dodelu počasnog doktorata bili su dr Mali, dr Cica i dr Neša. Čestitamo dobitniku.

    1. Ovi naši, u kam udarilo, su toliko fascinirani diplomama; pa kad su is sebi razdelili rešiše da malo i prijateljima podele.
      Nije mi jasno zašto Vulin I Vučić, Aleksandar, ne Andrej, još nisu doktorirali? Verovatno čekaju neke počasne da niko nemože dati primedbu o plagiranju.

  4. Nadam se da ce Vulin biti predmet sledeceg eksperimenta u Rusiji.

  5. Prvi put čujem za Univerzitet odbrane. Možda je sinoć osnovan kako bi se delili doktorati. Nije problem što ja ništa ne znam, problem je što Vučić zna da sve zna!

  6. Je li to počasni doktorat mega’sega kvazi univerziteta? Našo doktorati su inače postali čuveni u svetu.

  7. Nisam razumeo ko će da preda poklon doktorat uvaženom gostu? Da neće možda cenjeni ruski akademik – dr Bogoljub Karić?

    1. Onaj pas, kad ga izvade iz bureta sa vodom, sve će da uradi, samo da ga ne vraćaju opet u bure!

  8. Jel se ova posteta računa u predizborni marketing? Nema potrebe kad se pobednik već zna. Čemu bruka?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.