Mira Marković osuđena na godinu dana zatvora

Nakon petnaest godina prvostepeno okončan postupak zbog nezakonite dodele državnih stanova

Ostavite komentar


  1. A sta je sa 14 milijardi dolara koje su ukrali. ..znamo srbo koji KRADU DRZAVU. .NAROD. .OTIMAJU. .nemaju nikakve odgovornosti. .ovakvu koloniju ukinuti ..a svim politicarima ..kradonacelnicima sve ODUZETI. .pa oni svi nemaju dana radnog staza ..banda lopovska ..unistili su smisao zivota …ispada da smo najgluplji narod na SVETU. .kad ovo trpimo

    1. Ostalo je Miri & comp, kada su utekli samo 6,2 milijarde. Eto ih sada u jadu, bijedi i siromaštvu! Ostalo je potrošeno na rat 1991 – 1999. Inače sva tri rata su izgubljena.

  2. Sve je sistemski unisteno posle 5 oktobra , zatvoreno , opljackano , zemlja zaduzena i postala kolonija stranih banaka i firmi ..!!!!!

  3. Cestitke za osudu !

    Nadam se da ce ih biti jos mnogo, za sva zlodela prema Srbima, ali takodje i za zlodela prema mojim prijateljima u Bosni, Hrvatskoj,…

  4. Hoće li sad oni „koji nas barem nikad nisu bombardovali“, prijateljski da nam izruče dotičnu personu, optuženu za još milion drugih (gorih) zlodela ili se to toleriše „braći“?

  5. Da li je Mira Marković, kao predsednica JUL-a, odgovorna i za podstrekivanje i sprovodjenje nezakonite kadrovske prakse selekcije, po kriterijumu JUL-u podobnih osoba, za sva šefovska, rukovodeća i najodgovornija radna mesta u Srbiji, počev od magacionera do tužilaca i sudija?

  6. a stanovi naseg sadasnjeg i bivseg predsednika su zakonito dodeljeni. sramota proganjaju miru markovic a prljavi su bar koliko i ona ako ne i vise. pa oni su sebi uzeli stanove.

    1. Pa ja mislim da je to jedina pozitivna stvar što je uradila M. Marković. Eto dodeljen stan i nekom obićnom građaninu Srbije. Šta je sa stanovima što je delila Danica Draškoić. Milanović, i ostala bagra. Mira i JUL su ponajviše uništili ovu zemlju, ali ne preko stanova.

  7. Znači, …ostaje nam da se uzdamo da će Božija kazna biti pravednija !

  8. Srecom, znamo gde je ona… U prijateljskoj zemlji koja ce sigurno sve kriminalce izruciti nasem pravosudju, posto su i oni veoma pravedni i posteni ljudi. Svi do jednog, cak i sef drzave.

  9. Posle 18 godina, sud smatra „da bi svako dalje odlaganje predstavljalo odugovlačenje“. O stanju sudstva nista vise ne treba reci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.