Mirković: Anđus nije reketaš, duguju mu novac

Nastavljaju se kontroverze oko hapšenja poznatog TV novinara

Ostavite komentar


  1. Eto tako funkcionise SNS "masinerija" !!! Treba "namiriti" 700.000 clanova !!!

  2. Interesantan je taj prelomni trenutak, kad se Anđus od ““““poslovnog partnera““““ premetnuo u ““““reketaša““““. Sad smo konačno saznali I koliko košta u naprednjačkoj Srbiji oslobađanje od krivičnog gonjenja raznih kontravreznih biznismena tipa Radojica & Milojica.

  3. jasno je da je namestaljka,aali koji su to poslovi doneli andjusu 2,5 miliona eura od 2014 do danas ?

  4. Ekspertiza će utvrditi kako je došao do udela od 2,5m€. Kako je uneo kapital, sa kog računa, koji pib.Ne brini, ako ne onda je reket.

  5. Mozda Andjus i nije bas "cvecka", ali je ovo klasican potez diktatora u fol demokratskoj zemlji. Nikad dalje od demokratije, nikad blize diktaturi! Klasicna primena (josuvek nepostojeceg) zakona o verbalnom deliktu! To je prvi i pravi razlog ove idiotske predstave. To samo debil ne bi prepoznao.
    Sta su uradili M.Nikolicu iz Crvenke? Uhapsili ga zbog sms poruke, proglasili ludim, i…ubili.
    Bezboznici. Bezumnici. Jadnici.

  6. Dejan Andjus je bivsi gen-sek SRS i vrlo dobri poznavalac AV-a.Dobri i izgleda i opasni.Ko god nije za cara hapse ga.Ali i tome ima kraj.Zna sve tajne iz bivse i sadasnje preletacke partije i vrlo opasan svedok.Kao Argentina u neka stara vremena.Cak i ako fotografises komunalnu neustavnu policiju u prekrsaju hapse te i pisu ti krivicne prijave.Isto kao i Miloseviceva Srbija 1999 kada su i ubijali novinare.I dodje preokret i svi koji su u vreme Milosevica hapsili i ubijali novinare su po zatvorima.Ali njihov podmladak je stasao i radi isto.Znaci jeftino su prosli 05.10.2000. inace nebi to radili.Ako su demokrate i ako imaju zasta neka mu javno sude pred TV kamerama.Kada bi smeli!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.