Miroslav Mišković proglašen krivim u ponovljenom postupku

Ostavite komentar


  1. Ajmo sada jos jedan tekst o mudroj poslovnoj strategiji doticnog.
    U cemu je na kraju razlika izmedju Danas novina i jednog Blica?
    Nikad glas’o za Seseljevce nisam ali pokazujete nam da je alternativa ovima sto su sada na vlasti takodje mrak, doduse malo manji ali mrak.
    Tuga.

    1. Ali bice da jesi! Zato sto komentaar nema veze sa Miskovicem. Inace bi znao : U ovom postupku je SUD toliko puta prekrsio zakon, da to nije normalno! Tuzilastvo je po nalogu vodje na brzinu izmislilo optuznicu za koju smo svi znali da ne moze da prodje. Drzali su ga mesecima u pritvoru, a onda su mu protivzakonito uzeli pasos i jemstvo mnogo vece od novca za koji je bio optuzen. Pare su uzeli u EVRIMA, iako se u Srbiji placa dinarima Onda je optuznica pala, a ostavili su ovaj deo o „nagovaranju“. Posto je to krivicno delo za obican sud, PONOVO su prekrsili zakon sudeci mu u Sudu za organizovani kriminal. I sada su doneli sumnjivu presudu. Cak i da je kriv, Miskovic bi se zbog svega ovoga izvukao. Pa se ja pitam, hocemo li mi ovakvim sudijama i tuziocima OPROSTITI sto tuze i sude po DIREKTIVI, a ne po pravdi i zakonu?

  2. I bas sad presuda posle tolko godina? Kec iz rukava. Eto, plate regularni reket od tri miliona eura, na TV-u ponovo epizoda Vucic protiv tajkuna, i idemo dalje…

  3. Po principu „eto, vidite da je na kraju Vucic bio u pravu, da je Miskovic kriv da se bori protiv tajkuna itd…“. Elem, ko je posle sudijske obrade Jutke, Zorana Babica i Dragoljuba SImonovica sumnjao da ce Miskovic biti osudjen, bio kriv ili ne, taj ili je pao sa Marsa ili je upadljivo glup. Ponavljam, Vucic je najveca stetocina u novijoj srpskoj istoriji. Sto se pre srusi sa vlasti, to su nam vece sanse da se ista sacuva, od Kosova do mladosti Srbije.

  4. Pa ljudi moji zar pre nekoliko dana Predsednik prodade ceo Fam nekom americkom Volvolinu u bezcenje za samo nekoliko miliona, a oni sada jure Miskovica koji zaposljava 20 000 radnika da ga hapse. Pa to nije nista drugo nego sto im Miskovic neda neki evric, onako za u dzep kako su navikli.

    1. Ma, dao im je samo 100.000 evra, stipsa jedna (priznao Nikolić, javno, pre nego je postao predsednik).

  5. Jao, valjda će Marko i Miroslav sada biti dobro. Ako treba da se pomogne…

  6. ‘Bruto domaceg proizvoda’, sa 25000 zaposlenih na garantovanom minimalcu?!
    Kako se to pravi, kada nema nikakvu proizvodnju u Srbiji? Njegova jedina zarada je preprodaja strane uvezene robe po njegovim nebrojenim prodavnicama i trznim centrima. Jedini nacin da od takve ‘proizvodnje’ Srbija nesto zaradi (kada od minimalaca koje isplacuje, vec ne moze …) je da ga oporezuje. A on je to izbegao.

    1. nemas pojma, prijatelju. a agrar, a gradnja, a hotelijerstvo… ti kao znas da on uvozi robu i prodaje u svojim centrima. ekspert, jednom reciju

      1. Kakva gradnja? Kakav agrar? Pokupovao stotine hektara od drzavnih gazdinstava iz stecaja ne prestajuci da u javnosti prica da nikada nije radio sa drzavom, on, ministar u Slobinoj vladi. Kakva gradnja, hotelijerstvo, da nije mozda on izgradio Kraun Plazu? Od koga je kupio,od komsije? To je taj domaci bizmismen koji je u stvari izvrsilac Kiparske firme koja salje svog predstavnika na sudjenje. Rok placanja dok je preprodavao tudje stvari preko Delte malim proizvodjacima bio preko 180 dana, napropadalo sirotinje sa par radnika koliko ti volja, za to je trebao da robija a ne za ovo AV pozoriste.

      2. A da, u pravu si, to sam zaboravio!
        Hajde da pocnemo iz pocetka:
        1 ‘Zbrinjavanje miloseviceve stare devizne stednje’, preko desetina kiparskih firmi, pod sankcijama, devedesetih. Faza: Stvaranje pocetnog kapitala.
        2. Gradnja, Agrar, Banje i hoteli, 2000 tih, kod Djindjica i Dinkica, (‘… evo coveka, … bio je uz Milosevica, ali je otvoren za saradnju i patriota, hteo bi da nam se pridruzi i ‘pomogne’ u privatizaciji, … ima para vise nego Bog …’)… I jos jedan srpski ‘privatizacioni Princ’ je rodjen!’
        Faza: pranje novca i kvazi investiranje uz ogroman profit. Svi biznisi se bankrotiraju, nekretnine i masine prodaju, radnici otpuste, ali je zarada barem 4x od ulozene.
        3. Kriza posle 2008. ‘Tikva puca’, strani spekulanti hoce svoje pare nazad i povlace ih iz Srbije. Gazda Misko sve ‘kraci’, para za muvacinu i kradju sve manje, drzava se ostrvila, hoce svoj dogovoreni deo, … MMFov cipuljicki kalfa uz americku pomoc i dirigentsku palicu dolazi na vlast u Srbiji da za njih, pored predaje Kosova, ‘poravna racun’ sa onima na cijem je hlebu devedesetih sa Seseljem ziveo.
        Faza: Spasavaj sta mozes, ulaganje u trzne centre i ‘tvrdu efektivu’, ili da moze da se iznese iz zemlje u prtljazniku automobila ili da ne moze da se pomeri sa mesta u opste, nekretnine i gotovina.
        I na kraju, drzava shvativsi da je ‘ostala kratka’ poseze za porezom, tj. privatnim reketiranjem, u ocajanju da nece dobiti nista. (Je’l da potsetimo da je Al Kapone, vlasnik grada Cikaga, koji je uspeo da podmiti i Sv. Petra, za sav kriminal, korupciju i otimacinu koju je pocinio, umro kao prebogat covek, u zatvoru, … zbog; ‘neplacenog poreza’ … :))))))))

  7. ajmo novi članak za dve i po godine, o uticaju sela na razmnožavanje turbo folka..
    Lični stavovi
    Autorski tekst predsednika Delta holdinga o opstanku sela u Srbiji
    Ne vrede nam zadruge bez znanja

    Srpsko selo nestaje. Ako nestane selo, nestaće Srbija. Ovo upozorenje izneo sam u svom nedavnom obraćanju žiteljima Dubočana i Male Jasikove, kod Zaječara, u kojima je Delta započela akciju „Naše selo“.

  8. Ako je Mišković osuđen na dve godine , SNS „biznismenima“ sleduju vekovi robije za ovo što se sada dešava. Doći će i to na red jednom..

  9. Očigledno je da se sud pravi pametan.Pravedan sigurno nije! Treba spasavati Vučića od njegovih „bisera“ poput Savmle i mnogih drugih. Ne bih voleo da sam u koži ovih sudija.

  10. Deca nam odoše u inostranstvo jer su bez posla i para a Mišković i ovde a i vani ima sve pa mislite li da će posle ovako sramne presude ako nije dogovorena ostati ovde.Većina bi davno otišla da ima njegove mogučnosti posebno ovi pljuvači koji ništa nisu stvorili u svom životu.Usrećiće on pojedine svojim odlaskom a koliku štetu će pretrpeti Srbija njegovim odlaskom šta ih briga kad nemaju korist.Ko reče da smo pametan narod??????

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.