Miroslav Parović: Na meti policije

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Neverovatna je reakcija i pokušaj zamene teza od strane predstavnika MUP-a!
    Umesto da prioritet daju rešavanju, evidentno teškog, krivičnog dela i sankcionisanju propusta, koji su vidljivi iz aviona, svojih službenika prilikom postupanja u datom slučaju, oni, pre svega državna sekretarka u MUP-u Biljana Popović- Ivković, optužuju G-dina Parovića zato što je alarmirao javnost povodom njihovog neadekvatnog rada!
    Umesto zahvalnosti Parović dobija najgore moguće uvrede tj pretnje od istih onih koji svoj posao ne rade po zakonu što nam daje ozbiljan osnov za sumnju da su smišljeno opstruisali priviđenje pravdi nasilnika!
    Krajnje je vreme da se u MUP-u Srbije distanciraju od svih svojih službenika koji ne rade svoj posao po zakonu, čime se stvara osnovana sumnja da štite kriminalce, na ma koliko visokoj funkciji bili! Predsednik-ca Vlade R.Srbije je na potezu!

  2. Šta je s tim Parovićem, Nešto čitam da je zaposlen u EPS u, a njega već duže vreme nema na radnom mestu, koje sunto igranke i pravljenje budala od ovog naroda.

  3. Ne verujem da je Blagoje Parovic rodjak ovog desnicara.Blagoje Parovic je bio komunista.pripadnik internacionalnih brigada u Spaniji,poginuo je od Frankovih fasista,koji su mnogo blize,po ideologiji,ovom desnicaru.

  4. Dobru je pricu imao Parovic pre izbora ,a eto dobio je samo 0,24 % glasova.
    Problem je sto se nekako svi ljute kada se bilo kome ukaze na nesto , ali makar da i tako reaguju, kao sto reaguje policija , ima i onih koji uopste ne reaguju , kao haski sud za kradju dokumenata , ti se prave kao da su mrtvi , kao da ne postoje , jedni od takvih u Srbiji su sud i tuzilastvo, pa njima mozes da kazes sta hoces , kritike onolike , ne, oni su u nekoj nirvani kao da se ne kritikuju oni .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.