Mladenović: Radnici u kulturi i građani su "grdne kukavice"

Ostavite komentar


  1. Kokane, idi i reziraj nesto…ostavi se politike i politicke situacije u zemlji i drustvu, jer politicar nisi!!

  2. Sada svi koristite priliku da kritikujete, a kada su vase demokrate bile na vlasti, cutali ste, a bilo je mnogo gore.

  3. Radnici kako u kulturi, tako uopšte, žele rad i napredak, žele mir i stabilnost, to su isti oni radnici koji su podneli teret bombardovanja i koji sebe ne smatraju kukavicama, već ljudima koji žele ono što se sad dešava, stabilnost, razvoj i nadu koju uliva sadašnje rukovodstvo Srbije.

  4. Najlakse je pljunuti po gradjanima Srbije,stani iza tih gradjana ako imas hrabrosti i bori se za njih pozrtvovano kao sto to cini nasa vlast.

  5. A ko si ti da nekog nazivaš kukavicom? Ja sam branio svoju zemlju kad je trebalo i gde je trebalo, braniću je opet ako i kad zatreba, nisam kukavica, i braniću je uvek od takvih kao što si ti, ovog puta na izborima od sveg srca..

  6. Mi smo jedno visoko traumatizirano drustvo koje tesko da ce stati na noge ako prvo ne pogleda u oci bliskoj proslosti u kojoj smo dozvolili da nas povedu u rat sa skoro celim svetom pod kupolom mita o bozanskom narodu. Ta konfrontacija je bolna i ljudi rađe nesvesno biraju letargiju. Ovo sto nam se danas desava samo je eho tragedije za koju smo sami odgovorni. Nas treba kolektivno lečiti. Grditi nas ima samo kontraefekt.

  7. Nisu kukavice. Jednostavno, dugogodišnji splet loših okolnosti. Zemlja je dugo godina bila pod sankcijama, onda rat, izbeglice sa Kosova, iz Hrvatske, Bosne, preplavili su Srbiju koja je i bez toga bila na klimavim temeljima. Siva ekonomija, razorena privreda, nestabilna valuta, sumnjivi finansijski tokovi. Mnogi privrednici su kapital umesto u državnu kasu slivali u svoje džepove. Preduzeća dovedena do prosjačkog štapa, namerno slabljenja da bi naši privatnici mogli da ih otkupe u bescenje. Preživesmo sve to. Ova Vlada je postavila čvrste temelje ovoj državi, i biće boljitka, od Nove godine se očekuje porast životnog standarda. Budimo strpljivi, a ne previše sebični.

  8. Svaka čast. Sve lepo rečeno, i na našu žalost, sve tačno. Glupo je što botovi svojim komentarima bez ikakvog smisla i trunke razuma urušavaju i ovaj način komunikacije.

  9. Mnogima se ispraznili dzepovi , nema vise lagodnog zivota bez postenog rada, a sto se tice kulture isto sto je i pre bilo sa manje para i kulturi i kulturnim radnicima zato su svi kivni i mrze ovu vlast.

  10. Svi bi mi voleli da zivimo u idealnoj drzavi ali treba se ispraviti mnogo toga od predhodne vlasti da bi krenuli na bolje.

  11. O kakvoj kulturi čovek priča, da li ume da napiše pozorišni komad koji će da bude zanimljiv koji će građani posetiti nego ovako da sedi u Danasu po ceo dan i da bude kivan na sve.

  12. Baš suprotno, građani Srbije nisu kukavice i na izborima su glasali u velikom broju za predsednika Srbije, preko 56 % građana je bilo na strani predsednika Srbije.

  13. Ne može Kokan Mladenović, svoj stav smatrati pametnim stavom, a preko 56 % glasača za predsednika Srbije nazivati "kukavicama", jer je većina uvek pametnija od manjine, to je demokratija.

  14. Kokan Mladenović je počeo svoj intervju vređanjem naroda na veoma nekulturan način, jer Kokan Mladenović želi da nameće svoje mišljenje velikoj većini, takav, njgov pristup je vređanje, niko nikome ne može da nameće svoje želje i misli, svako ima pravo izbora, a narod je u više navrata glasao i na svakim narednim još ubedljivije porazio opoziciju.

  15. Tačno je to što je rekao Mladenović, ali nisu svi samo kukavice. Deo su nečasni ljudi, recimo šljam koji je našao uhlebljenje tako što pomaže vlasti da oblikuje javno mnjenje pišući komentare po internetu i lupajući + ili -, kako već odgovara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.