Mnoge organizacije i političke partije zahtevaju oslobađanje Ane Lalić

Ostavite komentar


  1. Srpsko zdravstvo je ranijih godina bilo u veoma lošem stanje, ali u današnje vreme je u veoma dobrom i niko ne može dati za pravo neodgovornim novinarima da plasiraju lažne vesti i time remeti javni red i mir u zemlji.

  2. Sms poruka koja je pre neki dan stigla na sve telefone nije sirenje panike, a novinarski clanak o realnom stanju jeste?! Kakva tortura, kakav mrak! Vracamo se u ‘90-te.

    1. mislis ono da nam se sprema italijanski scenarijo
      i ono da ce nam malo grobalja biti ako…

  3. Kako je uspela da obidje ceo klinicki centar i da utvrdi lose stanje.A za to rekla kazala sledi zasluzena kazna u ovom trenutku.Zakon za sve pa i za lazne vesti novinara.Novinari nisu nista vazniji od doktora ,inzenjera,poljoprivrednika,vozaca.

  4. Ana Lalic je jos jednom pokazala da u ovoj zemlji samo zene imaju m..a.

  5. A što su nadležni organi „uhapsili istinu“? Nasleđena praksa koja se ne menja?.

  6. A za sve borove unapred komentar ČITAJTE, DRAGI BOTOVI, VUČIČEVIĆA I GLEDAJTE MITROVIĆA, JER ONI SU OLIČENJE VAŠE ISTINE, A I VAŠE (NE)INTELIGENCIJE. bravo Vučiću, uterao si sam sebi autogol

  7. Pa kakav je problem što se šalje poruka?!?! Meni je to ok. I to nije pretnja nego samo se navodi šta nas može da čeka ukoliko se ne budemo pridržavali mera.

  8. Meni ta poruka ne smeta ali mi itekako smeta kada neki fićfirić od novinara priča neistine i širi paniku među i ovako uplašenom narodu.

  9. I treba da je privedu. Rešila mačka da dobije svojim 5 minuta na nesreći svog naroda.

  10. a sta cemo sa Informerom,kurirom,telegrafom,a jos vece zlo na nacinalalnim frekvencijama televizije koje terorisu i ispiraju mozak ljudima(podseca me na film Betmen koji se bori protiv lika koji se zove upitnik “ ?“ a glumi ga Djim Keri)

  11. Uvek je veci problem kada se privede neki novinar u odnosu na obicnog gradjanina, jer se to odmah medijski proprati i na taj nacin direktno vrsi pritisak na istrazne organe koji vode postupak protiv novinara.

  12. Ne mogu da verujem da su uhapsili ovu ženu. Jako sam tužna i plačem.

  13. Veoma je sumnjivo ovoliko apela za oslobadjanje , a da niko od tih ,,pravdoljubivih,, nije pruzio dokaz da je zaista tacno sve sto je napisala ponenuta novinarka. Zasto vi iz Danasa, koji potrosiste toliko na ovaj clanak, niste otisli na lice mesta i proverili Anine navode? OVAKO…,NE OZE SE NIKOME VERO ATI.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.