Moguć skok zaraženih narednih dana

Privatne firme u Vranju i Jura u Leskovcu nova žarišta korone

Ostavite komentar


    1. Ta „Jura“ je izgleda sveta krava srpske ekonomije, nije im ovo prvi put da prave sr..a.I, ništa.Rekao bih da je u pitanju veliki novac.

  1. Sta god da se desi, vise nas niko nece moci da ponovo utera u karantin. Razlog je jednostavan: Vlast svoju nesposobnost uoravljanja drzavom, ne moze vise da svaljuje na neduzne gradjane Srbije!

  2. Ukoliko se „struka“ uopste „dogovorila sama sa sobom“ onda bi napokon trebalo da izadje u javnost sa informacijom da nije nikakav „sezonski grip“ u pitanju vec nesto sto je konstantno prisutno i cirkulise pa po tome ima prisutnost poput kuge,kolere,“spanske groznice“ sto takodje nikako nije bilo moguce svrstati pod „sezonska boljka“. Ako to napokon objave u skladu sa tim neka propisuju stalne,dugorocne mere do momenta izlaska leka,vakcine,cega li vec na trziste. Ako neko treba od ovakvih investitora poput „Jure“ i slicnih da se pokupi i ode-neka ode, nece se od takvih niko „leba najesti“ osim provizionih profitera u vlasti. Kafici,trzni centri,medjugradskisaobracaj-opet zatvaranje. Mozda ce se tako i ovde ubrzati rasplet mucne situacije koliko je u pitanju bolestina (kazu prirodna) a koliko zloupotreba istog u svrhu ekonomskog,socijalnog i psiholoskog unistavanja covecanstva „u visku“.

  3. Svakim danom u svakom pogledu sve više i više napredujemo u Vranju i Leskovcu. Napretku kraja neće biti, kad ih zvanično poseti predsednik svih kita, rosnoga cveća krajem proleća.

  4. Iako nismo native speakers zasmetao nam je naslov, ‘skok zarazenih’, zvuci kao svirepi napad zombija, ne bi li bilo srecnije resenje ‘porast broja zarazenih’, pa ako je slikovitije i ‘skok broja zarazenih’, ali zamisliti skok svih koji ce se zaraziti, bilo u kakav bezdan, bilo na nezarazeno stanovnistvo, izaziva izvesnu nelagodu

  5. a onaj covek sto sebe zove predsednik, hoce da uveze ljude da glasaju. od petka ukidaju pcr test…..

  6. Kriv je narod koji ne može da preživi ovo blagostanje, najveće ikada u istoriji Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.