Moguće je boriti se do pobede 1

Knjigu Borba do pobede Srđana Krstića objavila je nedavno beogradska Laguna. Pisac i urednik, napisao je ovu knjigu s namerom da pomogne ljudima kojima je teško, onima koji ne vide izlaz.

Zasnovana na ličnom iskustvu, ovo je motivaciona knjiga koja pokazuje da je moguće boriti se do pobede i to protiv one bolesti koja se čini da je neizlečiva.

„Ovu knjigu sam napisao posle nekoliko decenija tokom kojih mi je bilo nuđeno da pišem o svojim iskustvima u borbi sa do tada neizlečivom bolešću, ali sam znao da iskustvo jednog čoveka nije dovoljno i da ne može da se primeni na sve ljude“, ističe Krstić.

„Onog časa kada sam pronašao način da čitaocima prenesem neophodnu energiju, snagu, izdržljivost i otpornost, koje su neophodne svima onima kojima je teško i suočavaju se sa ozbiljnim problemima u životu, napisao sam Borbu do pobede“, dodaje autor.

„Borba do pobede osmišljena je da pomogne, da vam u srce i dušu surovo, pošteno i otvoreno ulije misao Ja mogu da pobedim, bez obzira na to da li je u pitanju teška bolest, ogroman problem koji deluje nerešivo ili stanje iz kojeg se čini da nema izlaza. Ima ga, kao što postoji i pobeda, a od vas, dragi moji čitaoci, isključivo od vas zavisi hoćete li se boriti i pobediti, a ja verujem da Borba do pobede u tome može da vam pomogne, da probudi tigra u vama i omogući vam da se dugo, sa svim nedaćama i radostima koje to nosi, probijate kroz život, koji slavi ova knjiga. Borite se, živite!“, poručuje Krstić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari