Mondo Inc d.o.o. demantovao da je Euroactiv sa njima raskinuo ugovor 1foto Aleksandar Roknić Danas

Mondo Inc d.o.o., pravni naslednik Adria Media Group d.o.o., je u odgovoru poslatom Danasu demantovao da je evropska mreža Euractiv sa njima raskinula ugovor, dodajući da se saradnja odvija nesmetano i uspešno.

Odgovor Mondo Inc d.o.o. prenosimo u celosti.

Netačni su navodi objavljeni u mediju DANAS u tekstu pod naslovom „N1: Raskinut ugovor Euraktiva sa vlasnikom Kurira“ objavljenom dana 12.12.2023. godine u štamapnom i elektronskom izdanju.

Netačna je informacija da je “ugovor evropske mreže Euractiv i Adria Medije raskinut“.

Portal EURACTIV Srbija, koji posluje u okviru portala Mondo (pravnog sledbenika Adria Media Group doo), pozicionirao se kao relevantan izvor informacija i centralna tačka za politiku, biznis i civilno društvo u Srbiji i za razmenu mišljenja o odnosima između EU i Srbije. U prvoj godini poslovanja, ovaj portal je zabeležio odlične rezultate, objavljeno je više od 50 autorskih intervjua sa zvaničnicima, kako srpskim, tako i evropskim, mesečno u proseku beleži skoro 750.000 otvorenih strana, a realizovano je i 12 specijalnih izdanja.

Ugovor Mondo Inc doo sa Euractiv-om je i dalje na snazi, a naša saradnja sa Euractiv-om se odvija nesmetano i uspešno, kao i do sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari