MUP 20 dana „puštao“ nasilnika da pobegne?

Zašto je policija tek nakon snimaka objavljenih na društvenim mrežama izdala poternicu osumnjičenim za brutalno prebijanje od pre tri sedmice

Ostavite komentar


  1. Kako novinari znaju da nije pokrenuta istraga i potraga za tim kriminalcem? MUP nije u obavezi da obaveštava javnost o svakoj preduzetoj radnji. I na kraju pod čijom kontrolom su bile kladionice pre SNS vlasti? Meni lično smetaju kladionice kao leglo kriminala bez obzira ko ih kontroliše, a novinaru smetaju jer ih SNS kontroliše.

  2. Koliko se meni čini, ni taj što je prebijen nije sasvim čist. Takve batine se ne dobijaju iz čista mira, a ni ruke se ne lome prebijenima osim ako nisu nešto ukrali ili potegnuli oružje.

    1. Ti glupanderu nisi sasvim cist. Sudeci po tome kako procenjujes situaciju. Cuj zrtva mora da je nesto ukrala ili, pazi sad, potegla oruzije. I eto ko ga j… sam je kriv. Pa moronu placas porez ovoj usranoj drzavi da bar glumi sistem. Medjutim tebi se vise svidja da ljudi sami resavaju svoje razmirice.Samo, sutra mozes da dodjes u situaciju da i za tebe u nekoj novinskoj vesti neko komentarise kako nisi sasvim cist mora da si nesto ukrao ili potegao oruzije.

  3. Takvo je naše društvo oduvek bilo, pred moderno, plemenske organizovani. Ovaj sociopata koji je tukao i skoro na smrt prebio mladića je sigurno neko sa plemenskom vezom u državnim struktura a Srbije. Da smo mi kojim sličajem bezlično, moderno društvo zasnovano na demokratskim i pravnim procedurama ovo se ne bi nikada dogodilo.

  4. Vidite li jadni Srbi sa Kosova kako cuva srpsku decu izdajnik AV u Novom Sadu od crnogorskog sljama? Vas ce prodati za jedno plasticno penkalo. Taj budite uvereni mirno spava.

  5. Pa da, ovakvim individuama ne fali dlaka sa glave, po obicaju. Nece valjda da ih zverski prebijaju kao ucesnike mirnih demonstracija. Da li se iko vise seca samaranja onog nesrecnika u autu? A sto se tice policije – turci su imali vise milosti (od nase policije!).

  6. Uzas. Druge reci nema.
    Uzasnom brzinom Srbija je postala drzava jednaka nesrecnim kriminalno-mafijaskim juznoamerickim dravama u kojim obicnog coveka nema ko da stiti.

  7. Direktor policije Vladimir Rebić onako bedno laže javnost. Kakva kreatura, dostojna svog predsednika, kao i tog ološa, poslovng partnera SNS-a Ivana Kontića kojeg su pustili da pobegne. Stidi se Rebiću, ako obraza imaš!

  8. Vratile su se 90 te samo ima benzina na pumpama .
    Duboko bolesno i glupo drustvo sa parolom samo da imam da jedem salame .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.