MUP demantuje da je Kragujevčanin uhapšen

Ostavite komentar


  1. Ovo maltretiranje siromasnih i ojadjenih ljudi dace rezultate sigurno. Nazalost, Srbija se priblizava tacki sa koje ce sva vlast, ukljucujuci i MUP prestati da postoji. To se vec dogodilo oktobra 2000. godime, ali isti akteri nista naucili nisu.

    1. A onda ćete razbijati,krasti,uništavati, preprodavati vredne umetničke predmete, upadati u prodavnice u Knez Mihajlovoj i krasti robu….Bilo, stečeno iskustvo, više nikada , bez obzira na vaše PATOLOŠKE retnje to se neće dogoditi. Izbori, pa ispred kutije ,papirić u njoj, pa ko bude bolji,ali ulica i ovakve prenje BOLESNBIKA je „malo morgen“. Jel tako reče ,Sloba…

      1. A da nisi ti ,,alo,, zaboravio da su sve to što opisuješ u Knez Mihajlovoj upravo radili ovi tvoji ,sadašnji na vlasti kad je paljena i džamija u BG.

    2. Ne uporedjivati Veliki Peti Oktobar sa ovim basibozukom.
      Mi smo rusili zver koja je prvo razrusila SFRJ, izazvala krvave ratove, prodao i predao moje KiM, naterao u zbeg Srbe iz Hrvatske I BiH preko 600.000 i sa KiM 250.000 Srba i Roma.
      Ovaj protiv koga ste samo na izborima mozete smeniti.

  2. Расна и друга дискриминација!?! Према себи, он је свуда по вешалима написао да ће се обесити ако овако остане, дакле – вешала су за њега. Кога он то дискриминише и како?
    Лудило власти која је у паници па хапси и оптужује невине.
    Притом, Срђан Ного је носио синоћ вешала истоветна онима првима (младићевим) и – ништа. Не смеју му ништа, иако им се нуди. Е, то јесте дискриминација, кад се не поступа једнако у истим случајевима. Ного је изазвао салве одушевљења, „дискриминисани“ грађани су се сликали с њим и вешалима, намицали конопац себи око врата, честитали му на досетљивости и високом моралном чину да тако брани ухапшеног младића.
    Србија пропада из дана у дан под овим режимом.

  3. „Neposredno po dovođenju u prostorije PU Kragujevac“, zasto ste uopste dovodili coveka do vase stanice, sve sto je pisalo na „vesalima“ je apsolutna istina, Vucic je kao poslednji razbojnik opljackao i moju (sada vec pokojnu) majku invalida prve kategorije, sa operacijama srca, oba kolena i kukom, polupokretnu zenu i ja apsolutno podrzavam to sto je uradio, ne S.S., vec Slobodan Stefanovic. Vi mozete da podignete optuznicu protiv Slobodana, Vucic vam daje to pravo, samo zapamtite, kada bude najuren sa vlasti, podici ce se optuznica protiv svih koji su uzurpirali vlast i hapsili kako su hteli, pocev od onih koji su suspendovali niske policajce na paradi pedera, pa do Slobodana Stefanovica.

  4. Nosio je maketu svojih vešala sa porukom da će se obesiti zato što mu je „neko“ ukrao deo penzije bez njegovog znanja i odobrenje,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.