MUP: Navodi Rade Trajković lažni, policija postupala po zahtevu tužilaštva

Nakon tvrdnji srpske političarke sa Kosova da je zarobljena na aerodrumu, oglasilo se ministarstvo

Ostavite komentar


  1. Pa zašto joj niste saopštili razloge lišavanja slobode kretanja ? Bahati ste i neprofesionalni,

  2. Radi uručenja poziva je utamničili u podrumske prostorije i držali je tamo sat vremena. Profesoionalno, nema šta. I onda se bune kako im se njenim izjavama ruši ugled.

  3. Gospodo iz MUP-a štetu ugledu vaše ustanove naneli ste uglavnom vi sami.

  4. Po nalogu tužioca, a prijavu podnosi MUP,tužilaštvu po kojoj tužilaštvo postupa,

  5. Verovatno je morala u podrumu da saceka vasu prijavu tuzilastvu, pa dok je tuzilastvo ispisalo svoju…… proslo vreme. Mozda i otisao avion….

  6. E onima koji ne znaju, ova ništakulja i dosta njih poput nje su prodali Kosovo.

  7. Ne mogu da verujem kada čitan komentare. Pa zar vam nije jasno da je Rada Trajković manipulator kakav se radja jednom u 100 godina. To je prva lekcija koja se na Kosovu uči odmah po rodjenju. Ta žena laže kad zine. Kakav podrum kakve gluposti trebalo je da sačeka da joj se uruči poziv tužilaštva i to je sve. MUP je dao vrlo korektno saopštenje i ne znam šta tu nije jasno. Ne znam u vezi čega je poziv ali mi ovde na Kosovu znamo odlično da ima mnogo stvari zbog kojih ona treba odavno da bude u zatvoru. I još u sve meša svoga sina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.