MUP: Neprihvatljivi napadi na policiju u vezi sa zaplenom marihuane u Jovanjici 1Foto: MUP

Načelnik Policijske uprave Beograd Milan Stanić izjavio je danas da su neprihvatljivi napadi i omalovažavanja rada direktora policije Vladimira Rebića i policijskih službenika kao i diskreditovanje policije i njenog rada, u vezi sa zaplenom marihuane na poljoprivrednom dobru u Jovanjici.

„Ako pojedini, koji nam dele lekcije, smatraju da su veći stručnjaci, ovim putem ih pozivam da konkurišu za posao u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Takodje, iste pozivam da se ukoliko već imaju bilo kakva saznanja u vezi sa navedenim slučajem obrate Tužilaštvu za organizovani kriminal, koje rukovodi ovom istragom“, naveo je Stanić, piše u saopštenju MUP-a.

On je rekao da policija niti je bilo šta sakrila, niti će kriti od javnosti podatke u vezi sa zaplenom na poljoprivrednom dobru u blizini Stare Pazove, ali da se takodje neće ni prevremenim saopštenjima obraćati i rizikovati da ugrozi istragu.

Kazao je i da iza podataka koji su saopšteni stoje policijski službenici iz Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra, koji su dokazani stručnjaci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari