MUP: Policija u Kraljevu uhapsila pet muškaraca osumnjičenih za teško ubistvo 1Foto: Ana Milošević/Danas

Pripadnici policije u Кraljevu uhapsili su braću D. V. (25) i D. V. (26) iz Trstenika, kao i К. R. (21) iz Кruševca, Z. V. (51) i D. L. (73), obojica iz Trstenika, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, saopšteno je danas.

U saopštenju Policijske uprave u Kraljevu se navodi da su osumnjičeni da su sinoć oko 22.00 časa, nakon svađe i tuče sa muškarcem (41) iz Trstenika u i ispred jednog ugostiteljskog objekta u mestu Rudno kod Кraljeva, ušli s njim u automobil marke „folksvagen“ i dok je upravljao vozilom, zadali mu više udaraca po glavi i telu.

Potom ga je, kako se sumnja, D. V. (25) više puta posekao nožem, nakon čega je četrdesetjednogodišnjak vozilom sleteo s puta.

Sumnja se da su braća D. V. i D. V. nastavili da udaraju muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Petorica osumnjičenih terete se da su, kako bi prikrili izvršenje krivičnog dela, telo četrdesetjednogodišnjaka stavili u takav položaj da izgleda kao da je nastradao u saobraćajnoj nezgodi.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari