MUP: Prikupljeni dokazi o prisluškivanju Vučića

Ostavite komentar


  1. Ja ovo triput pročitah i ništa ne razumeh. Imam fakultetsko obrazovanje, ali „gazim“ i 67-u godinu, pa ne znam dali da sumnjam u ono prvo, ili je razlog tome ono drugo…

    1. Manite nas svaki put sa potenciranjem vaseg fakulteta. Ne verujem da ste na fakultetu ucili da se – da li, pise sastavljeno. I juce ste imali vise godina.

      1. Pa Biljana kompleksi su čudna stvar…Čovek je verovatno pogrešio prilikom kucanja..A ako vas muči to što nemate fakultetsku diplomu…sad je bar lako!Šalju pouzećem diplome!Kakvu god želite,X,XL,XXXL…

    2. Da ste Goran Rakic, prva faca tkz srpske liste, lakse bi shvatili. Tu ne treba ni fakultetsko obrazovanje, ni godine starosti, jer AV je glavni shef i centrala svih onih koji suprotno misle.

    3. Slucaj istraziti do samoga kraja i pocinioce primereno kazniti, jer ako se prisluskuje predsednik drzave sta da ocekujemo mi obicni gradjani.

      1. Krusik, Jovanjica, tetku iz Kanade, Koferce,EPS, Telekom, Savamalu itd. itd…Hocemo li videti susdski epilog i jedne afere??

  2. Када се јави проблем у привреди, странци или политици одмах се тражи решење у нелегалном прислушкивању, претњи атентатом, напад на фамилију водећих политичара. Невероватно, само њима се прети, а они што прете грађанству, то није ништа, осим што су га довели до легалне глади, беде, жеђи и јади.

    1. Klasično spinovanje… Naravno služba mora da zna šta nam misli predsednik.

  3. Stopa organizovanog kriminala se dosta smanjila jer institucije rade svoj posao, pa shodno tome i epilog prisluškivanja Vučića ugledaće svetlost dana i pravdu, njemu i njegovoj porodici.

      1. Svako ima prava da kaze sta misli i da veruje u ono sto on zeli. Niko ne moze da zabrani nikome da iskaze svoj stav pa ne i ti. A da li ona veruje ili ne to je njeno svidjalo se tebi ili ne jer ne polaze niko prava tebi niti si ti merilo za istinu ili laz

  4. Ali skupljaju se i dokazi koga i oni prisluškuju,ucenjuju,prete,reketiraju.Na stotine terabajta,verujte mi.Sve će biti dostupno narodu.Ničija nije do zore gorela.

  5. Svakih desetak dana nova izmisljena afera,a radi se o pogresnom usmeravanju paznje kako bi se obavili neki prljavi poslovi.

  6. A.Vucica su prisluskivali oni koji su slicni njemu odn delovi mafijaske hobotnice, koja se otrgla kontroli SNS iz Beograda.

      1. Mozda i ne zna pouzdano, ali ako ima 2 grama mozga, moze da dodje do tog zaključka. Pa ko štiti mafijase? Ko rusi po Beogradu, hapsi, lomi…? Sta rade razni Veselinovici,…? SNS ina organizaciju mafije. Sivi novac na sve strane, ucene, podmetanja, laganje, gradjevinska mafija ( bolnice su 50 mio eura, oa 70, pa 100 mio….), djubretarska mafija, fudbalska mafija…A Don je na vrhu i za sve se pita. I, naravno, njega pare ne zanimaju. Najposteniji vodja mafije

    1. Potpuno tačno.Eto mene mogu prisluškivati i mislim da bi se ubili od dosade jer se ne bavim kriminalnim radnjama.A i Rankoviċ je pao zbog prisluškivanja iako je bio podpredsednik FNRJ.

  7. Mora da se pod hitno prestane sa svim vidovima ugrožavanja nečije privatnosti i tajnosti podataka. Kakva smo mi to država.Mora se jednom i tome stati na put.

    1. Ovo je era IT tehnologije gde sve moze veoma lako da se otkrije putem ip adrese u nekoliko minuta, mislim da su pocinioci znali da ce da budu uhvaceni.

  8. MUP mora da privede svakog ko je pretio Vučiću i njegovoj porodici i ko ih prisluškivao, ovo je udar na državu, i na njegovu porodicu.

  9. U kratkom roku pripadnici MUPa su pristupili problemu detaljno,i još bržem sprovodjenju tih lica pred očima pravde.

    1. Nije bas tako kao sto mislis, a i istraga je u toku tako da ne bih verovao sve sta pise u novinama jer one sve iz konteksta izvlace da bi imali sta da napisu.

  10. Pocinioci moraju odgovarati za samu pomisao na tako nesto. Bice zanimiljivo jer e ocigledno zna ko zeli tako bitne infomacije vezan za predsednika.

  11. Kako god bude bilo pocinioci se moraju privesti a epilog ovoga cemo tek videti. Ovako nesto da se desi je nedopustivo!

  12. Posebno raduje način na koji sve funkcioniše. Prvo predsednik obavesti, iznese tvrdnju, da je prisluškivan a onda policija traži dokaze da se to potvrdi. I naravno, kako je predsednik nepogrešiv, lako pronalazi dokaze.
    Upravo kako se radi svuda u demokratskom svetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.