MUP se oglasio povodom saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao "lamborgini": Vozač se prijavio policiji 1foto FoNet Marko Dragoslavić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće prekršajnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg vozača „lamborginija“ zbog izazivanja saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć na Novom Beogradu, a u kojoj nije bilo povređenih.

On je vozeći „lamborgini“ udario u „pasat“ kojim je upravljao šezdesetosmogodišnji muškarac nakon čega je pobegao sa mesta nezgode, a policija je ubrzo u jednoj novobeogradskoj ulici pronašla automobil.

Dvadesetdvogodišnjak se danas prijavio policiji i u razgovoru sa policijskim službenicima izjavio da je upravljao ovim vozilom za koje je proverama utvrđeno da je u vlasništvu jedne rentakar agencije.

Mediji su ranije preneli da je za volanom bio Uroš Panić (24), sin Petra Panića, ali MUP to nije potvrdio u svom saopštenju.

„Lamborgini“ i Panić

Panić se neretko na društvenim mrežama hvali bahatom vožnjom, a sinoć su na njegovom profilu na Tik Toku objavljeni snimci i slike na kojima je on sa bratom Milošem Panićem i Nikolom Keljanovićem poznatijim pod nadimkom „Tatin sin“ pozira pored luksuznog automobila.

Međutim, nije poznato kada su snimci i fotografije nastali.

Paniću je policija zaplenila „lamborgini“ u martu 2023. godine posle snimka u kom Panić, bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda, izaziva policajce da ga zaustave.

– Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosledno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbednosti građana – navedeno je na zvaničnom Instagram nalogu MUP-a.

Kako su mediji tada pisali, on je u dosijeu do tada imao 84 saobraćajna prekršaja (42 prekršajne prijave i 42 prekršajna naloga).

Njemu je vozačka dozvola u jednom periodu bila oduzeta zbog prekršaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari