MUP: Slavica Radovanović iznela niz neistina na račun načelnika UKP 1Foto: Screenshot/RTS

Ministarstvo unutrašnjih poslova osudilo je, kako su naveli, napade na načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslava Cmolića.

MUP navodi u saopštenju da su u javnosti iznete brojne netačne informacije o platama pripadnika MUP-a, paušalne ocene, dovođenje u zabludu i tendenciozno dovođenje najviših rukovodilaca Ministarstva u vezu sa kriminalnim klanovima i navijačkim grupama.

Narodna poslanica Slavica Radovanović iznela je niz neistina i optužbi na račun načelnika Cmolića. Načelnik Cmolić je više puta nagrađivani karijerni oficir policije, koji je nakon završene Policijske akademije završio i specijalističke studije Pravnog fakulteta u Beogradu. Tokom svoje karijere prošao je sve nivoe rada u Ministarstvu, od izvršioca do zamenika načelnika UKP, rečeno je u saopštenju.

Iz MUP-a podsećaju gospođu Radovanović da je njenim penzionisanjem prestao da važi njen čin koji je imala tokom rada u ovom Ministarstvu i da korišćenje čina nakon penzionisanja dovodi u zabludu i obmanjuje javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari