Mural Ratku Mladiću i dalje u Njegoševoj, nadležni ćute

Ostavite komentar


  1. Vrijeme pametnima služi da se nečemu nauče i da ne ponavljaju greške. Na žalost, Srbi nisu učili ni svoju ni tuđu historiju, niti su htjeli da prihvate realnost. Umjesto toga oni su sebe prozvali nebeskim narodom. Tako su nastali ciklusi epskih pjesama, pa čak i onaj o Kraljeviću Marku, koji je u životu bio plaćenik Sulejmana Veličanstvenog i ratovao za Turke. Tako će u srpskom narodu jednoga dana najveći unak i patriota biti Ratko Mladić, pravnosnažno osuđeni ratni zločinac. Oni koji njega veličaju su spremni da urade i ponove ono što je on uradio. Na žalost i na sramotu. Pitanje je hoće li Srbi od toga profitirati kao narod, jer je historija pokazala suprotno. Neka crtaju murale i još veće od ovih, ali će se Beograd u očima svijeta smanjivati iz statusa metropole u jednu tamnu provinciju.

  2. Iznenadili bi ste me ako objavite ovih par reči
    Kao što se deo američkog naroda nije odrekao bila klintona (krivca za smrt više hiljada Srba na prostorima bivše Jugoslavije) nerealno je očekivati da se određeni broj Srba, kojima je ova čovek spasao život, istog odrekne!?
    Ko bezgrešan je, nek’ prvi kamenom se baci!!!

  3. Neka komunalna policija prekreci grafite,murale i ostale necistoce po fasadama.

  4. Ovo su uradili Grobari, malo iznad u Alekse Nenadovica ima jos jedan grafit gde su se potpisali uz „Ratko Mladic srpski heroj“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.