N1 - druga najgledanija televizija sinoć 1Foto: Promo

Televizija N1 sinoć je u periodu od 20 do 22 sata bila druga najgledanija televizija u SBB mreži, pokazuju merenja TV Beata.

 

Za vreme realizacije emisije “N1 direktno” tokom koje smo prenosili dešavanja u centru Beograda i skup inicijative Proglas, N1 je bila druga najgledanija televizija u slotu sa shareom 14,26%.

Jedino je bio gledaniji Sport Klub koji je u tom periodu prenosio utakmicu Evrolige.

Gledaoci su prenos pomenutog događaja mogli da prate ekskluzivno na našem kanalu a dodatno smo omogućili i gledanje programa na sajtu n1info.rs kao i preko naših društvenih mreža.

Na nivou celog dana, televizija N1 je bila treća najgledanija televizija sa share-om od 10,04% dok su javni servis i jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom bili ispred nas.

N1 - druga najgledanija televizija sinoć 2
Foto: Promo

Ovo je dodatna potvrda da se gledaoci okreću N1 kao izvoru informacija kojem veruju za vreme važnih društvenih događaja.

Tokom cele izborne kampanje, N1 je među svim kanalima u Srbiji u proseku bila na četvrtom mestu.

Zahvalni smo što naši gledaoci i čitaoci prepoznaju N1 kao nezavisnu i objektivnu televiziju čiji se urednici i novinari iz dana u dan trude da svoj posao obavljaju na najprofesionalniji mogući način.

U nedelju uveče, nakon zatvaranja birališta u 20h, gledaoce očekuje emisija “Izborna noć” – prvi rezultati izbora, analize sa gostima u studiju i komentari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari