N1 emisije i dokumentarci od sada i u EON video klubu 1Foto: Promo

Emisije, dokumentarci i specijali N1 televizije od danas će biti dostupni svima, bez prekidanja i reklama, u katalogu „N1 izbor“ u video klubu EON-a.

„N1 izbor“ je prvi katalog informativnog programa u EON video klubu i sadrži selekciju dnevnih, nedeljnih i mesečnih emisija kao i najpopularnije serijale i dokumentarce koje je N1 proizveo.

Pored najnovijih dokumentarnih filmova iz N1 produkcije: Ping Pong Linglonga; Amin za zločin i Kraljevi asfalta gledaoci mogu da se podsete i onih koji su izazvali veliko interesovanje građana prethodnih godina: Zaključani, Megadiplomac, Vladalac, Oprostite mi moju prošlost, Metro zvani želja, SNS početak, Poplava neodgovornosti i brojnih drugih.

U N1 katalogu su dostupne sve emitovane epizode serijala „Junaci doba zlog“ o Miloradu Vučeliću; Ivici Dačiću; Siniši Malom, Miloradu Dodiku, Draganu J. Vučićeviću, Aleksandru Vulinu, Goranu Vesiću, Svetlani Ražnatović, Ani Brnabić, Tomislavu Nikoliću i Nebojši Stefanoviću. O medijima u Srbiji i stanju medijskih sloboda govori serijal „Mediji u Srbiji: Hronika propadanja“, a svih 10 delova se može gledati odmah.

Gledaoci će uvek moći da prate i najnovija izdanja emisija Iza vesti, Da razumemo, Rekonstrukcija, 360 stepeni, Dan uživo, Novi dan, 7 na N1, Persona non grata, Da sam ja neko, Bez granica sa Andrejem, Crvena linija, Global fokus i N1 reporteri, a u video klubu će biti postavljen i serijal „Ima ko da pamti“ kojim su novinari N1 pokušali da ukažu na sve nerešene afere u prethodnoj deceniji.

„N1 izbor“ je dostupan SBB korisnicima u okviru Video kluba već od EON Light paketa, kao i onima koji nisu SBB korisnici uz EON pakete van SBB mreže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari