Na karikaturi se nalazi Hitler, a ne Vučić

Reč glavnog urednika

Ostavite komentar


    1. А када су ономад они неандерталци Ђиласа називали фашистом то је било у реду, иако појма нису имали ко су били фашисти. То је та крезубс, примитивна, проста, неписмена и непросвећена Србија („јебаји је“). Удри Дражо, право у „месо“, и не „попушћај“. Готови су, спаса им нема, багра белосветска!

      1. Malo su Srbiji jedne Sumarice…Tako je Srbiji ,malo i jedno bombardovanje,od nosilaca crvene ruze SPS-a,danasnjih Ramondasa…

  1. Koraksove karikature a i tvoje kolmune Drazo su slika stvarnosti koja nam se desava u njihovom NAPRDNJACKOM „zlatnom dobu“ a to sto se Vucic prepoznaje u liku i delu Adolfa Hitlera, nista sporno nije i nije daleko od istine. Jos jedna pohvala za gospodina Koraksica sa danasnjom naslovnicom DANAS-a sa ova dva Vuciceva DREKAVCA, ha ha ha ha … SAMI STE NAPRDNJACI TRAZILI A SADA GLEDAJTE I DRECITE DO MILE VOLJE. The Show Must Go On ! B R A V O za DANAS – BRAVO za KORAKSA.

  2. E moj Drazo,vidi se da s nerazumes u biologiju.Taj pripadnik endemske vrste,ima jako razvijene usi,tj. sluh,on cuje svasta i sve,mislim toliko mu je osetljiv taj stranacki sluh,opasnost vreba sa svih strana i on mora da reaguje brzo,pa sad,ako bas nekad i nije prava opasnost,nije bitno,treba biti na oprezu,mozes samo jednom da pogresis,pa da te pojede CORAX-so saurus.Znaci,izuzetno dobro cuje,doduse to je limitirano na spoljne zvuke u prirodi,malo je tvrd na usi kad zvukovi(reci)izlaze iz njegovih usta,pa nezna bas uvek sta je rekao,ali to je valjda cena za izostreni sluh ka spolja,on tako cuva i sebe i vodju copora.I zbog toga on neprepoznaje likove,jer zbog razvijenog sluha,ima nedovoljno razvijen vid.

  3. Не „разумем“ зашто, чак и Вучић, мисли да је кроз Хитлера он приказан!? Побогу, он нема бркове! Тако да је то депласирана помисао! Ако се он на неки други начин препознао, то је његово лично запажање.

    1. „Добар дан, зла жено!“ – вели пролазник. „Како ти знаш да сам ја зла жена?“ – јави се једна, док све остале ћуте. Кога сврби, онај се чеше… Бејаху Срби некад умни људи.

  4. Krajnje je vreme za novu izložbu karikatura “Necenzurisane laži“, nije je bilo odavno. Nakupilo se materijala u međuvremenu, ne znam šta čeka AGITPROP unapređenih šešeljoida?

  5. Jasno se aludira dakle da Martinović i Orlić srovode politiku fašizma? Preterali ste.

  6. U pravu ste Dražo. To što su oni sami u Hitleru prepoznali Vučića, a u Gebelsu Suzanu Vasiljević to je njihov problem.

  7. Srebrenicom i Instaliranjem fašista u Srbiji nekoj joj se gadno osvetio. Srbija nikada više ne može biti čista.

  8. Sve tece,sve se menja:prirodno je da se Vladimir Orlic i Aleksandar Martinovic dok su mali,a sada jesu,hrane na cuclu da sto pre odrastu.To što su pristali da ih hrane Hitler i Gebels greh je njihovih staratelja i ucitelja koje slusaju bez pogovora.Kad jednog dana odrastu prestace i potreba za ovakvim nacinom hranjenja.E pozda će odrastanje da potraje ali jednog dana svemu ce doći kraj i oni će,mozda,postati ljudi.

  9. Jeste Hitler al ako bi Vučić pustio brkove i skinuo naočare teško bi se razaznalo ko je ko. Martinović, pak, ima tako izražene atribute na glavi da bi čovek teško došao u nedoumicu da to nije on. I bez naočara se takav prepoznaje.

  10. Pa nije politika SNS-a: „jedan vođa, jedna partija, jedan narod“….. To samo tako izgleda. Eto i poslanik Martinović se poziva na narod. Sapienti sat.

    1. Naprotiv, sve su razumeli, šta više prepoznali su se i tamo gde ih u karikaturi nema, prema tome Corax je odradio posao da bolje i nije moglo.

  11. А када су ономад они неандерталци Ђиласа називали фашистом то је било у реду, иако појма нису имали ко су били фашисти. То је та крезубс, примитивна, проста, неписмена и непросвећена Србија („јебаји је“). Удри Дражо, право у „месо“, и не „попушћај“. Готови су, спаса им нема, багра белосветска!

  12. Слушај Дражо, шта се пачаш у односе врхушке СНС? Па они најбоље знају ко је ко међу њима. И кад кажу да је Хитлер у ствари Вучић онда је тако – да поновим СНС-овци најбоље то знају и осећају.

    Има један мали проблем, ако се сложимо са врхом СНС да је на карикатури Вучић а не Хитлер онда смо у бедаку, они који бране лик и дело Хитлера вашој нововинарској кући и Кораксуимају дебело да се замере због провлачења кроз кал њиховог им драгог лика.

  13. Dobro je Dražo da si to razjasnio, pošto sam počeo da primećujem neke sličnosti između aktera u karikaturi..

  14. Sve čestitke na smislu za humor i u Dahau zvanom Srbija. Posebno pozdravljam ukinuti mogućnost „lupanja“ minuseva i pluseva. Zadali ste botovima zadatak iz književnosti za „malu“ maturu.

    1. Još kada bi ukinuli i komentare koji nisu „na liniji“, kao što se vidi na ovom primenru, sve bi bilo još lepše, zar ne. Onda biste mogli da donesete fenomenalan zaključak, kako svi isto misle?! Kao što vidimo, ovde nema komentara „botova“ ali, s obzirom na to, postavlja se pitanje A, KO STE VI? Čiji ste vi botovi? Da li i vi radite za sendvič, ili za čvarke?! A list „Danas“ treba da bude sramota. Počeli su da se ponašaju kao nekada što se ponašala čuvena „Slobodanka“. Vest, koja nije objavljena i ne postoji, zar ne?

  15. Na krikaturi se jasno vidi kako Hitler i Gebels u krilu drže dvojicu poslanika SNS, a kako je prevedeno značenje smisao karikature jasno je o kome se radi i to jeste uvreda za sve one gradjane Srbije koji nisu fašisti a podržavaju Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


Društvo

Oglasilo se tužilatvo zbog smrti porodilje u Vranju 10

Oglasilo se tužilatvo zbog smrti porodilje u Vranju

Povodom smrti porodilje iz Preševa u Zdravstvenom centru u Vranju, koja je umrla ubrzo posle porođaja, 17. aprila, Više javno tužilaštvo u tom gradu saopštilo je da obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A. ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem, kao i da će predmet proslediti na dalju nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.