Na koga najviše utiče pomeranje sata?

Ostavite komentar


  1. Samo da bude kao u EU. Ustanem ujutro, odem na posao i izadjem po mraku, sunca danima ne vidim, kao i stotine hiljada radnih ljudi koji rintaju od 8 do 16 ili 9 do 15h. Ali, na zapadu, mrak zimi pada oko 20-21h uvece a leti tek oko 22-23h. zato njima to vreme odgovara, dok nasem narodu i podneblju nikako. Ali bas briga politicare, oni ionako ne rade nista osim sto idu po koktelima, skupovima, mitinzima, proslavama….Oni se sunca nagledaju i svezeg vazduha nadisu. Nek vrat radno vreme 7-15h ili neka nam ostave ovo letnje racunanje vremena i zimi. Ne moramo u svemu slepo slediti EU

  2. Uopšte mi nije jasno ko radi od 9-17 možda 5 posto.Radno vreme je kod nas od 6 ili 7
    U školama uvek od 8,prema tome ne lupajte gluposti.Većina radnog naroda ustaje veoma rano i jedva čeka standardno vreme od kraja oktobra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.