Na kombinovanu nastavu prelaze i srednje škole u Kragujevcu i Velikom Gradištu

Ostavite komentar


  1. Ima li stručnih, odgovornih, ima li normalnih ljudi u ovoj državi!Kada se epidemija ubrzano zahuktava (zvanično dnevno preko 3.500 novih slučajeva zaražavanja, a stvarno višestruko veći broj), naša deca , đaci normalno pohađaju školu, u malim učionicama , po njih tridesetak.Maske tu ništa ne pomažu, pa čak da ih i neprekidno nose.Na ulazima u škole se ne obavlja merenje temperature, o tzv.brzim testovima, niko i ne pomišlja (što se inače radi u drugim normalnim zemljama).Roditelji, ovde se radi o zdravlju i životu naše dece, i ne samo njih već i svih građana.Zašto ćutimo, podignimo svoj glas u najboljem interesu prevashodno naše dece ali i svih ostalih.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.