Na Kosovu se do juna ukidaju pozivni brojevi Srbije, Slovenije i Monaka

Ostavite komentar


  1. I pored trenutnih problema koje ima, Kosovo se polako uredjuje kao i svaka druga drzava u Evropi. Uskoro ce biti primer Srbiji gde se ne zna ko pije a ko placa i gde se mafijasko ponasanje proglasava rodoljubljem a lopovluk patriotizmom.

  2. Medveđu uslugu Srbima sa KiM su učinili sa tom ujudurmom sa pozivnim brojem. Kakvo je stanje na terenu ne zna niko osim nas Srba i Roma sa KiM. Naime, nas Srbe i Rome mobilni operateri VIP i Telenor automatski odbijaju nas koji imamo lične karte izdate u PU KiM da napravimo post pejd odnosno pretplatimo na broj tih mreža iz ljubomore što oni nisu dobili eskluzivitet u R. Kosovo. Znači, nas oko 250.000 Srba i Roma izbeglih sa KiM diskriminiše u našoj Srbiji Vip i Telenor. E, sada nam preostaje MTS odnosno Telekom. Nego i tu postoji začkoljica. Svako ko ima bilo koju imovinu na KiM ne može sklopiti ugovor u užoj Srbiji već samo sa sestri sokom MTS Kosova. Pretplata i svi troškovi se plaćaju u evrima i ako više ne možemo komunicitirati među sobom. Što se tiče fiksne telefonije ona više ne funkcioniše jer su porušene sve bazne stanice u srpskim enklavama.

  3. Naslov nije istinit. Tačno je da su ukinuti provajderi iz Slovenije i Monako ali je sada jedini mobilni provajder u R. Kosovo sestrinska MTS odnosno srpski Telekom. Hajde da pojednostavim koliko je austrijski VIP srpski toliko je srpski MTS kosovski.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.