Na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu održana tribina na kojoj su izneti brojni naučno neutemeljeni stavovi

Ostavite komentar


  1. Kakva je ovo sramota videti pun amfiteatar za jednu ovakvu manifestaciju, stavite prst na čelo malo, manite se youtube nauka i teorija zavere… A Kragujevčani bi trebalo prijavljivati ovakve budale pa i sam fakultet za ovu bruku – da im ne padne ništa slično više na pamet jer se ovde na žalost radi isključivo o profitu i ničemu drugom, svi ti „doktori“ i ovaj koji je napisao knjigu i Nestorović prodaju neke proizvode (meleme, tonike, tinture) na osnovu ovih bljuvotina, to vam pišem 100 posto proverenu informaciju.

  2. Svaka čast autorima knjige. Svi ti mnogobrojni kritičari isto to misle ali nemaju kapaciteta da to i priznaju. Ozbiljno pomažemo svom nepostojanju.

  3. Кад чујем или прочитам о утемељености и неутемељености нечега од неуспелих гимназијалаца и пропалих студената који су познати у само свом окружењу на основу своје духовитости и још то представе као општи став популације, па и употребе именицу ,,полусвет“, мислим да би све ,,Рачиће“ и ,,Несторовиће“ именовати у академике.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.