Na more tek od polovine jula

Plaže u omiljenim letovalištima za srpske turiste oprezno se otvaraju, turistički radnici se uveliko pripremaju za sezonu

Ostavite komentar


  1. Odakle ove informacije, ko je to relevantan iz drugih zemalja rekao ili se bavite manipulacijama? Imam kucu u Crnoj Gori i veoma me interesuje kada mogu tamo da odem i to redovno pratim i evo da i ja malo izigravam novinara sa vestima. Nikada niko tamo nije rekao da ce za gradjane Srbije da otvore granicu. Njihovi zvanicnici su samo najavili da ce otvoriti granicu za drzave koje virus drze pod kontrolu i pomenuli neke iz EU. Nikada nisu Srbiju pomenuli. Procitala sam u njihovoj stampi da ce njihova avio kompanija da leti prema nekim destinacijama ukljucujuci Beograd. Zvala sam neke ljude da pitam. Moguce, rekli su mi ali samo kao tranzit. Znaci putnici koji mogu da udju u CG moci ce kao tranzitni da stignu preko Beograda, a ne i oni iz Srbije. E sada se pitam zasto nasi turisticki poslenici plasiraju ove price, jeli da varaju narod kako im nebi vratili pare pa posle da optuzuju druge za to? Ne pakuj jos narode kofere za plaze, sva je prilika da ce mo ove godine letovati kuci.

    1. Mi verujemo da ce naci vakcina za Koronu.Ali ne verujemo da ce se naci vakcina za stranke u Srbiji.Tu nema ni vakcine ni leka.Nauka digla ruke.

  2. Polako se menjaju pravila nase planete u kojoj ce samo bogati imati pravo na zivot…
    Ostali u lance!

  3. Ako bi autor teksta mogao ponovo da pročita svoj tekst, pa da mi objasni „dramatičnu“ razliku između otvaranja granica crnogorskog i hrvatskog primorja, kako navodi u tekstu ( početak juna i oko 1.juna) ??!!
    A naravno da će Crna Gora otvoriti granice i za Srbiju i za ostale, pa od čega ljudi dole žive nego od turizma !!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.