PU Bor: Za vikend 33 vozača pod dejstvom alkohola 1Foto: Saobraćajna policija

Tokom vikenda na području Policijske uprave u Boru, pripadnici saobraćajne policije su u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja  otkrili  33 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je 11 zadržano do istrežnjenja. 

U saopštenju portparola PU Bor navedeno je da je borska policija zatekla vozača (48) koji je vozio „Golfa“ sa 1,88 promila alkohola u organizmu, kao i muškarca (53) koji je upravljao „Pasatom“ sa 1,34 promila.

U Negotinu je zaustavljen vozač „Pasata“ (41) koji je vozio sa 1,44 promila alkohola u organizmu, žena (24) koja je sa probnom          vozačkom dovolom upravljala „Astrom“ sa 1,26 promila, kao i četrdesetogodišnji vozač „Pežoa“ koji je vozio sa 1,62 promila alkohola                 – dok mu je bila izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom i sa dozvolom kojoj je istekao rok važenja.

Tokom pojačane kontrole u Kladovu su iz saobraćaja isključeni vozač „Folksvagena“ (29) i vozač „BMW“ (34)                                                      koji su upravljali automobilima sa 2,07 i 1,31 promil alkohola u organizmu, kao i vozač „Golfa“ (51) koji je odbio test.

U Кladovu je policija zadržala vozača traktora (46) koji je sa 3,09 promila alkohola u organi zmu najpre udario u betonsku ogradu,                    a zatim nastavio da vozi.

I u Majdanpeku je saobraćajna policija zaustavila vozače „Ford fokusa“ (33) i „Golfa“ (64) koji su automobilima upravljali sa                        2,08 i 1,24 promila alkohola u organizmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari