Na protestu ispred Centra za socijalni rad u Novom Sadu građani provalili ogradu, policija poslala pojačanje

Ostavite komentar


  1. Samo to što dete nije upisano u predškolsko, čija svrha je jasno navedena (socijalizacija i priprema za školu), bilo bi dovoljno. Ovde imamo još i nevakcinisanje. Jeziva srpska realnost je što nijedan protestni skup nije održan kad je zapušteno dete pronadjeno u kadi, upravo zbog toga što je sistem propustio da reaguje na nevakcinisanje i neupisivanje u školu. Tad su se zadovoljili kuckanjem komentara punih besa zbog nečinjenja nadležnih. Sad kad nadležni nešto učine – opet bes i to još veći. Sa druge strane. svakako da u zemlji sa dugom tradicijom kradje i prodaje novorodjenih beba svaki slučaj kada roditelji tvrde da im je dete neopravdano oduzeto mora da bude proveren. Zbog velikog broja takvih slučajeva nameće se potreba za osnivanjem nezavisne komisije sastavljene od gradjana. No, neupisivanje u predškolsko i nevakcinisanje su lako dokazive činjenice koje jasno ukazuju na zanemarivanje.

  2. Trecina dece u radikalskoj despotiji Srbistanu nije vakcinisano a ni za veliki broj nema mesta u predskolskim ustanovama ili se kod privatnika smestaju za velike pare.Jos ako roditelji moraju da rade,da bi obezbedili egzistenciju sebi i deci a tesko je uskladiti rad i odlazak u vrtice,eto drzavi masa dece za izvoz,naravno za dobre pare koje ce uzeti.

  3. Ako neko treba da završi u zatvoru ,to sta vi iz Centra za socijalni rad.Kako vas nije sramota, da dajete hraniteljskoj porodici pare, a ne dajete porodici kojoj ste oduzeli decu.Pa i oni bi se bolje brinuli o njima kada bi imali para.Vi ste jedna banda kojoj treba stati na kraj.

  4. Ovima sto su protiv plaćanja hraniteljima za posao čuvanja deteta pitanje da li i vaspitacima ne treba dati platu ?

  5. Korporacija Serbia krade decu i prodaje u inostranstvo nadam se da znate sa kim imamo posla narode .. Policija stiti korporaciju i tu je lanac zatvoren

  6. Da su navodi Centra za socijalni rad istiniti, sud ne bi doneo odluku koju je doneo. Centar za socijalni rad je ocigledno mafija za trgovinu decom. Ako niste videli, upoznajte se sa nacinom na koji se deca Srbije reklamiraju za inostrane usvojitelje, bukvalno onako kako se reklamira roba. Ono je vise nego jezivo i ono ne moze biti po zakonu! Pod hitno zabraniti usvajanje dece drzavaljana Republike Srbije u inostranstvu, pohapsiti sve one koji lazu kako se radi o romskoj deci, koju niko ovde ne zeli da usvoji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.