Na Trgu republike održan skup podrške Ukrajini, sa druge strane Sima Spasić i Levijatan

Ostavite komentar


  1. Supruga mi je Ruskinja , odnosno to je bila jer je odavno spalila ruski pasos i kaze da bi ga ponovo spalila kad bi samo mogla…Zivimo u malom nemackom gradicu bez problema u kojem ima nekoliko ruskih porodica, sve cestiti i posteni ljudi, radnici,studenti, inzinjeri.Svi do jednoga vole svoju Rusiju, ali Putin smatraju neonacistom.

  2. Pa Vladimire ako ne znas sta si onda si stvarno u problemu!? Ako si u koloni podrske Ukrajini onda si u problemu!
    Ako si u koloni podrska jadnom narodu Ukrajine to pozdravljam!

  3. Ono kad krajnji desnicari u Srbiji kao argument imaju borbu protiv krajnjih desnicara u Ukrajini. Neveroavtna je Srbija u svakom pogledu. Srpski desnicari i nacionalisti osudjuju Ukrajinske i podrzavaju Ruse da ih iskorene. Nisam na strani ni Rusije, ni Ukrajine, ali argumentacija nasih rusofila je tragikomicna.

  4. Bravo za podršku ukrajini i nadam se da će I ovo dospeti do stranih medija!
    Oni drugi su već dospeli i svetu time poslali sliku srbije koja svakako nije za pohvalu! U prilogu beše govora i o rusko srpskom društvu iz novog sada. Mislim da će nam ta slika itekako biti prepreka na putu evropske integracije.

  5. Ne secam se da je ovako nosena zastava SFRJ u vreme iste krize. Na protiv, ne jedanput je ritualno pljuvana, paljena i gazena na javnim mestima. Nikakve solidarnosti od strane Ukrajine nije bilo za Jugoslaviju. Jos su slali nazovi ‘plave slemove’ a koji su pomagali rusenje jugoslavenstva. Mozda danasnji mladi svet tada to nije video ali mediji koji profesionalno od takvih dogadjaja proizvode vesti sigurno jesu.

  6. Umesto da se bavimo nasim problemima uvek guramo nos gde nam nije mesto Ukrajinu i Rusiju nismo mi posvadali nismo mi poceli rat i zato bolje bi bilo da se nemesamo neka se dogovaraju kako znaju Nama ovi sva istupanja mogu doneti samo nevolje Mali smo mi narod i zato treba da se opametimo jer jedna velika Kina pa cuti a mi se prsimo

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.