Na TV Pink emitovan snimak ubistva; Vučić: Čudna igra Vuletića i Hrkalović oko poligrafskog ispitivanja

Ostavite komentar


  1. Izvinjavam se sto nisam procitala članak ,dovoljan je naslov.
    Srbija je postala javna farma za sprdanje Vucica sa jadnim narodom.
    Postoji kriminal u svakoj zemlji ,kao i kriminalne grupe…itd….
    Šta ne postoji ono sto postoji u Srbiji,ološ koji je na vlasti koji je ovu jadnu zemlju unazadio .Ološ koji će i istoriji Srpskog naroda jednoga dana služiti kao pokazatelj šta ološ može da radi i uradi .Tugujem sada ,radujem se budućnosti gde će buduce generacije citati o ovakvima ,najgorima o fukari .

  2. Dobro, covek rece da ce veceras da kaze narodu sve o tome ko je organizovao ovu grupu, i ko time rusi drzavu, tj. njega. I sta sad ?!?!?!?!
    Po hiljaditi put laze jedno isto o BDP-u, o 20 evra, o svemu i svacemu o cemu drobi svaki dan po deset puta.
    O BDP-u laze – manipulise. „U 2012 BDP bio 32 milijarde a na kraju 2021 ce biti 51 milijarda, najveci skok u istoriji Srbije…..“.. Za sve koji ne prate to, na kraju 2008 je BDP Srbije bio 53 Milijarde, ali je kao i u svim zemljama sveta zbog globalne ekonomske padao do 2012. Znaci, danas nismo dostigli BDP iz 2008 !!!! U 2000 godini, BDP Srbije je bio oko 6.4 milijardi, i rast u narednih osam godina je skoro 900% !!!!
    Neka ga neko pita o BDP-u po glavi stanovnika 2008, 2012 i danas, i da ga pita pita zasto smo po tome cetvrti od pozadi u Evropi. Na „odlicnom“ 43 mestu !!!!!
    Sve ovo dostupno na sajti Svetske Banke.

  3. Ovde neke stvari nisu logicne. Jasno je da doticni Milosevic, „ni kriv ni duzan, uzoran covek“, nije stradao nesrecnim slucajem tako sta se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme. Zbog cega je on sebe uveo u opasnu situaciju suprostavljajuci se grupi opasnih kriminalaca? Zar to nije posao za policiju? Od koga je Belivuk sa svojim ljudima hteo da preuzme splavove? Splavovi su bili u necijem vlasnistvu. Kako je moguce da nas predsednik zna sve detalje o clanovima tih kriminalnih grupa, sva imena, hijerarhijsku poziciju svakog od njih, ko je kome kum itd?

  4. ostao mu je jos samo jedan dobar potez / da podnese ostavku – medjutim kao da njegovi najveci protivnici ne zele da vide njegov odlazak / niko ne trazi ostavku

  5. Čemo ono kevtanje na pinku i optuživanje svih i svakog?!?! Hapsi predsedniče, ako smeš! Kada bi smeo, jer, toliko ste svi odreda uvezani i povezani da bi se i Herkul Poaro namučio da vas raščivija! Ali, jednog dana… nadam se!

  6. Šta, gledate Pink? I onda se sledeca 2 dana time bavite, do novog gostovanja AV?

  7. Sta smo mi bogu zgresili da imamo ovakvog predsednika! Pa covece, o cemu ti pricas!? Koji recnik ti koristis! Sta me briga za klanove i ubice! Znas, napamet, ime svakog kriminalca, njihove odnose, njihove poslove. Shvatas li da smo sada svi uvereni da si sa Belivukom imao komunikacija. Inace, zasto bi se toliko branio? Ne treba mi predsednik sa takvim iskustvom i kontaktima sa kriminalcima.

  8. Normalan i odgovoran političar se nebi bavio ovakvim ispadima,vec bi dao ostavku na sve funkcije.

  9. Uvek je govirio istinu i samo istinu. Za izjavu; Niko nije jači od države, laže. Samo od državne mafije niko na Svetu nije jači.

  10. Hapsiti političke zločince koji su na vlasti u srbiji, hrvatskoj, rs-u, zh-u, crnoj gori, kosovu, makedoniji, sloveniji. Dosta je bilo. Samo ko će ih pohapsiti kad su svi saučesnici na ovom svijetu sve od zla oca a gore matere. Čast izuzecima.

  11. Ko prezivi,pricace!!nisam to gledala, niti cu ga gledati.ovo je klasicn.izborna kampanja.dokle vise dajes ovom gladnom narodu milostinju?

  12. Ovo je stvarno necuveno.Predsednik drzave objasnjavaa detalje sukoba dve mafijaske grupe.Moje pitanje je ZASTO ????

  13. @Lupus,

    Nije to uopste „jadni narod“. Ja prosle godine dodjem iz USA, odem kod najboljeg druga, tu mu u poseti kuci bila njegova majka koja me nije videla godinama i sve se lepo obradova, ja poceh da joj pricam sta i kako kad ono na TV izadje Vucic na jedno od svojih „obracanja javnosti“ i zena me sasece u sred recenice i uze daljinski da pojaca i sva se ozarila jos vise. Jadan je narod S. Koreje koji nema nijedan jedini nacin da se suprotstavi rezimu, nemaju teoretske sanse. U Srbiji su sanse odlicne, ali „jadan“ narod je usput i GLUP ili POKVAREN, poput onih iz Milana Blagojevica koji su zabili noz u ledja kolegi kada mu je poginuo sin, isti ljudi koji mu dolaze na slavu.

  14. „drzava je rekla dodji te“
    Drzava je vucic???
    U svim sudocima su njegovi sns na glavnim funkcijama u policiji u vojsci i eto sta cini drzavu institucije..

  15. Jadan naš predsednik, uvek naivan i nevin u svakoj groznoj situaciji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.