Na ženu i troje dece palo drvo na gradskoj plaži u Užicu, na sreću, zadobili su lakše povrede 1Foto: Ana Milošević

Veliko stablo na gradskoj plaži u Užicu, pored reke Đetinje, srušilo se na ženu i troje dece koji su, srećnim spletom okolnosti, izbegli teže povrede.

Zbog vlažnog zemljišta, visoko i teško drvo se iz korena obrušilo na stazu omiljenog užičkog šetališta i, prilikom pada, krošnjom je zakačilo ženu i decu.

Oni su se danas, oko podneva, šetali gradskom plažom, kojom upravlja lokalno Javno preduzeće Veliki park.

„Čula sam pucketanje i vrisak dece. Drvo je palo na ženu i troje dece. Srećom, videla sam da su svi na nogama stigli do kola hitne pomoći“, kazala je za Danas Užičanka, koja se zadesila na šetalištu, u trentku pada stabla.

Policija je izašla na lice mesta, a ubrzo je stigla i ekipa hitne pomoći.

Na ženu i troje dece palo drvo na gradskoj plaži u Užicu, na sreću, zadobili su lakše povrede 2
Foto: Ana Milošević

U užičkoj Službi hitne pomoći, Danasu je rečeno da su žena i troje dece „zadobili lakše povrede, da su zbrinuti i da su u dobrom zdravstvenom stanju“.

„Iz hitne pomoći, deca su upućena na pedijatriju Doma zdravlja, a odatle su prevezena na dalju dijagnostiku u bolnicu. I žena i deca su zadobili lakše povrede“, rečeno je Danasu u toj Službi.

Kako je danas neradni dan, iz uprave užičkog JP Veliki park, koje upravlja gradskom plažom i šetalištem pred Đetinje, na pozive naše redakcije niko se nije javljao da objasni u kakvom stanju su ostala stabla i da li su ona potencijalna pretnja bezbednosti građana.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari