Načelnik UKP-a: Netačna tvrdnja Milovića da nije mogao da podnese prijavu protiv Lončara

Ostavite komentar


  1. Koliko sam ja video iz Miloviceve izjave, nigde on nije rekao da nije mogao da podnese krivicnu prijavu vec samo da je o tome odluka bila na tuzilastvu. Uostalom, zasto bi on podnosio krivicnu prijavu nezavisno od tuzilastva kao organa koji treba da vodi krivicni postupak, kojem je prethodno dostavio inkriminisuce operativne opadatke i koje na osnovu njih ne inicira takav postupak. Ovakva izjava Kovacevica, kao visokog policijskog staresine, i njegov ocigledan pristanak da bude moneta za potkusurivanje u obracunima reziranim sa ciljem da se indikativne veze politike i organizovanog kriminala zataskaju i prikriju, govori koliko nam je policija i u isti mah i deprofesionalizovana i kriminalizovana i politizovana.

  2. Malo se pise o cuvenim Belim knjigama MUP-a…? Kad li ce novo izdanje…??

  3. Kovacevic , brani ne odbranjivo. I vrapci na grani znaju ,da je osnivac zemunskog klana Vojislav Seselj, koji je dodelio plac u Silerovoj Dusanu Spasojevicu.
    Danas kada se jedan visokopozicionirani policajac u penziji, usudio da progovori iz ko zna kojih razloga, aktivni nacelnik mu porucuje ,ne idi dalje , bio si i ti u svemu tome …
    Cume ce jos jednom traziti slobodu, kroz ulogu zasticenog svedoka.
    Policija je nas najgori deo drustva ,jer znalacki prikriva i sakriva dokaze ,sprecava tuzilastva da reaguju a vrse nedozvoljene pritiske na sudove ako i dodje do nekog procesa.
    Jedini lek je, to leglo bezakonja rasformirati u celini i onda po konkursu primati. U Komisiji za prijem, bi trebalo da rade , iskljucivo oni ko j i se nicim nisu ogresili o zakone ove zemlje.
    Ima takvih dovoljno i u redovima sadasnje policije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.