„Najbitnija je ideja“: Učitelj iz Vranja o kreativnim metodama koje primenjuje kako mu učenici ne bi bežali s časova

Ostavite komentar


  1. To je za svaku pohvalu i ucitelju i upravi škole i treba nagraditi i školu i sve zaposlene pa i njega kao pojedinca.Mozda i ovaj naš dir.škole pročita ovo kad ustane oko podne pošto imao svirku,a dograbio još jedan mandat.

  2. Ne zanima me moj komentar. Zanima me komentar onih koji su se takmičili u smišljanju što maštovitije kazne za učenike koji ponekom nastavniku izmaknu stolicu. Bilo je tu svega – od teškog batinjanja, preko doživotne zabrane školovanja, do prinudnog rada u rudniku. Šta ti maštoviti prevaspitači kažu na ovo? Kaznu za dete je lako smisliti – samo ponoviš ono što su tebi radili. Kreativni, intelektualno podsticajni sadržaj – to ipak zaheva veći IQ i EQ (koeficijent emocionalne inteligencije) nego što ga imaju dežurni prevaspitači.

  3. Zasto ovakav tekst koji govori o izuzetno dobrom iskustvu ostaje bez komentara. Ovo bi trebalo da bude najvaznije dogadjanje

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.