Turistička organizacija „Zlatibor“ dobitnik je „Brand Leader Award 2015“ u kategoriji najbolja turistička organizacija na području Jugoistočne Evrope. To priznanje uručeno je Arsenu Đuriću, direktoru TO Zlatibor, tokom Pete biznis konferencije „SEET 2015 – Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Evrope“, koja je održana u Beogradu.

Na tom skupu učestvovalo je više od 400 predstavnika institucija, strukovnih udruženja, turoperatora iz EU, Kine, Turske, međunarodni stručnjaci iz oblasti održivog razvoja, avio i drumskog saobraćaja, turističkih agencija, predstavnici državnih i lokalnih samouprava, obrazovnih i javnih institucija i regionalni mediji.

Predstavnici TO Zlatibor bili su učesnici tog skupa i iskoristili su priliku da se sastanu i razgovaraju sa predstavnicima turoperatora i turističkih udruženja iz Slovenije, Hrvatske i Makedonije, ali i sa predstavnicima regionalnih medija. Tu konferenciju je organizovao Mass Media International, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije. Na kraju konferencije dodeljene su nagrade „Brand Leader Award 2015“ pojedincima, kompanijama i institucijama za izuzetan doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranju konkurentnog imidža turističke industrije regiona Jugoistočne Evrope

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari