Najpogođeniji merama, a najmanje zaštićeni

Ministar rada Zoran Đorđević poručuje da nikome neće biti dozvoljeno da kontroliše domove

Ostavite komentar


  1. O kakvoj mi ravnopravnosti pričamo???
    Sram da bude prvo državu, pa sve ostale zbog ovakvog stava.

  2. Produktivnost vkv sofera zalutalog na mestu ministra je po pitanju usteda u budzetu velika.Sta mislite kolio je invalida umrlo i drzava ustedela na njihovim penzijama,ovakvom torturom rezima nad njima.Za rezim i firera je glavno da u Skupstinu smesti svoje,rezimu verne clanove.Brinuo je o zastupljenosti zena ali niko a Vucic najmanje o zastupljenosti invalida u Skupstini i njihovim pravima,ni rec nije rekao.

  3. Trebalo bi da gosnpodin ministar bude savestan,, pa da ode ili pošalje nekog savesnog, nenajavljeno , na primer u Gerontolopški centar u Knjaževcu, pa da se na licu mesta uverite kako se i čime hrane korisnici !!! I koliko puta godišnje, ne dnevno, ne nedeljno, dobiju neko voće, ili neki kolač, ili ne daj Bože supu, osim kada je ta supa jedino i glavno jelo !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.