"Najvažnije je da trajete i istrajavate, što u ovo vreme nije lako": Šta su javne ličnosti poželele Danasu za 26. rođendan 1Foto: Radenko Topalović

Danas se navršava punih 26 godina od izlaska prvog broja lista „Danas“.

Predsednica Evropskog pokreta Srba za KiM Rada Trajković poželela je redakciji „Danas“ da „traje i istrajava“.

– Najvažnije je da trajete i istrajavate, što u ovo vreme nije lako. A vaša obaveza je, kao i do sada, da nam očuvate vid. Jer sa vama mi zaista vidimo svet i sve oko nas onako kako zaista jeste. I to je kvalitet. Zato, srećan rođendan – navela je ona.

Karikaturista Marko Somborac u svojoj čestitki dotakao se i Vučićevih kineskih tabli.

– Dragim kolegama iz Danasa, sem čestitki i normalno želja da traju što duže i uspešnije, želim i da imaju još puno, kao i do sad, kritičkih tekstova u interesu javnosti, i to toliko da predsedniku bude trebalo bar još pet kineskih tabli da ih sve prebroji. Sve najbolje – istakao je Somborac.

Sociološkinja i bivša političarka i ambasadorka Vesna Pešić poželela je redakciji još uspešnih godina.

– Ja bih vam poželela da, pošto stalno napredujete, da napredujete i dalje. Ja sam redovna čitateljka Danasa od prvog dana, eto pa se i ja osećam da sa vama punim 26 godina, iako imam mnogo više. Kao čitalac sam zadovoljna Danasom, obavezno ga pročitam i kada nisam u Srbiji, makar onlajn. Najviše vam želim dug život, da izlazite bar još 26 godina i posle mog života – navela je ona.

Nekadašnji sudija Vrhovnog suda Zoran Ivošević u svojoj čestitki poželeo je redakciji „Danas“ da nastavi prema „boljim vremenima“.

– Poželeo bih vam da nastavite ono što radite od kada ste osnovani, da budete još uporniji i još više okrenuti demokratiji i napretku Srbije i čitavog društva, prema boljim vremenima i prema Evropi – naveo je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari