Namerne lažne vesti sve brojnije, ekspanzija tek sledi

Ostavite komentar


  1. Još bi interesantnija tema bila različito intoniranje i komentar iste vesti od strane novinara i listova (portala). To je daleko opasnije jer se želi uticati na političko mišljenje i stavove šire publike koja se u startu smatra nedovoljno obrazovanom da prepozna ove namere. Moram da priznam da se i vaš list bavi istim sportom kao i „tabloidi“ na ovu temu. Jedino što jedno zovete nacionalizam i populiizam a drugo demokratija i evropske vrednosti.

  2. Pa eto, po cemu mi citaoci mozemo znati da i ovaj vas tekst nije narucen i da nije manipulativan????

  3. Pa eto,
    Po cemu mi citaoci mozemo znati da i ovaj vas tekst nije narucen i manipulitivan???
    Napisala ga visoko moralna osoba objektivnog stava i misljenja bez predrasuda. Kako da ne!

  4. Za to treba da se krivicno odgovara doneti stroge kazne pa u zatvor ili urednik leti s posla plus novcane kazne listova.

  5. Kada bi movine bile finansirane na osnovu prodaje a ne iz budžeta pazili bi šta pišu.

  6. Pogledajte prvo sebe jer ste među vodečima u plasiranju lažnih vesti i sakrivanja istine ! Do pojave korone bili ste veoma ozbiljan list koji sam kupovao ali sad ste verovatno u samom vrhu po cenzuri u vezi korone.Sigurno će svi vaši novinari kad-tad odgovarati jer svi vi vidite šta se dešava a ne reagujete! Zapitajte se malo !

  7. Pogledajte prvo sebe jer ste među vodečima u plasiranju lažnih vesti i sakrivanja istine ! Do pojave ove male prehladice na slovo „K“ bili ste veoma ozbiljan list koji sam kupovao ali sad ste verovatno u samom vrhu po cenzuri u vezi ovemale prehladice na slovo “ K“.Sigurno će svi vaši novinari kad-tad odgovarati jer svi vi vidite šta se dešava a ne reagujete! Zapitajte se malo !

  8. Nekad kad su vrli komunisti imali jasan stav lažnih objava kroz štampu, poznata zakonska odredbu ‘verbalnog drelikta’, svi su graktali i tražili slobodu medija. Eto šta je danas rezultat te slobode.
    Sve nam je dozvoljeno ali nam nije sve od koristi.

  9. A ovo što ne dozvoljavate da se objavi komentar nije manipulativno. (Brzo objavljujete komentare). Pa nisam objavio komentar najmanje godinu dana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.