Napadnut glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević 1Foto: Srpski telegraf

Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa, napadnut je danas oko 9.30 ispred radnog mesta na Trgu Nikole Pašića, navodi se u saopštenju iz ove redakcije.

Kako je istaknuto u okviru saopštenja, „nepoznati muškarac mu je prišao, iz čista mira ga udario ramenom i izgovorio zastrašujuće pretnje: ‘Ubiću te'“.

Napad i pretnja su prijavljeni policiji, a u saopštenju je istaknuto da se očekuje da će napadač biti pronađen u kratkom roku, te da će se potom ustanoviti koji su motivi pretnje, odnosno ko stoji iz njih.

„Srpski telegraf se svakodnevno bavi temama koje mogu da smetaju raznim mafijaškim grupama, korumpiranim funkcionerima i zbog toga očekujemo od nadležnih organa, pre svega, policije i tužilaštva, da ovaj slučaj što pre rasvetle i da nasilnik odgovara za napad i izgovorene pretnje. Srpski telegraf će, uprkos svim pritiscima, pretnjama, tužbama kojim pokušavaju da nas svakodnevno zastraše, nastaviti da piše o temama koje interesuju građane Srbije. Svakako ovaj događaj neće zaustaviti Srpski telegraf da i dalje izveštava o kriminalu i korupciji, bahatim tajkunima, mafijašima, funkcionerima“, zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari