Naprednjaci grade apartmane i pristanište na Lepenskom viru

Na plakatima SNS najavljen projekat koji ugrožava zaštićeni i svetski poznati arheološki lokalitet

Ostavite komentar


  1. Resili da opljackaju sve pre nego sto predaju Kosovo i sidju sa vlasti.

    1. Moja puna podrška. Konačno da istočna Srbija postane turistička atrakcija. Bravo!

      1. Ta ogranicenost je dovela fo raspada Srbije. Dobro je vama koji se licno koristite, a sveopsti interes je manje bitan. Sve ste unistili cega ste se dotakli. Sram te bilo!

    2. Ovo dokazuje da vlast ne poštuje struku i nauku, a zaštita životne sredine u Srbiji ne postoji. Komparativnim načinom ulaganja i sveukupne komercijalizacije između prestonice i lokalnih sredina nema razlike. Sve je svedeno na otimačinu, kako u Beogradu, tako i u Donjem Milanovcu, u opštini Majdanpek. Iza svake investicije kriju se i privatna bogaćenja, i lična ugradnja

    3. Nešto ne verujem da planiraju da sjašu. Valja očuvati sve što su stekli.

  2. Nazadnjaci marsiraju!
    Ja ne znam nijednu stranku od povratka visestranacja kod nas, a koja bi imala tako malo obzira kao ove stetocine sto su sad na vlasti!
    Njima bukvalno nista nije sveto!
    Odmah mi pade na pamet par afera: seca parka na Kelemegdanu, rusenje na Savamaloj, restoran na Pancicevom vrhu…
    Ako ikad uspemo da se oslobodimo od ovih „Zlidanja“ SNS-a, nova vlast koja dodje mora ih sve poterati pod odgovornost i drakonski kazniti! Ako se to ne uradi, stata koju prave ove propalice ce biti ne samo u ekomnoskom smislu, vec i dugorocno na moralnom planu ( za sad je na kratko – do srednjorocnom)

  3. Nema problema, to je ionako predizborna prica, koja pada u vodu za 15tak dana. Ako bude neko na spisku koji nije u semi sa br1, glasajte po savesti ….

  4. Pa šta? Naravno da treba sačuvati lokalitet, ali ga treba i popularizovati. Projekat treba da prođe kontrolu i to je to.

    1. A šta misliš, čija je kontrola? U Novom Sadu su odobrili dozvolu tržnom centru čiji temelji nisu pravilno urađeni i moraju svakodnevno da ispumpavaju veliku količinu vode. Nemoj uopšte sumnjati da li će i ovde biti ekološke štete!

  5. Sta je tu cudno?
    Ljudi koji su kupili diplome i krali tudje naučne radove i prikazivati ih kao svoje neznaju šta je istorija i zaštita životne sredine niti znaju šta su arheološka nalazista.
    Fasisticka bagra SRPSKE NAZADNA STRANKE JE UZELA ZATO ZA IZBORNU KAMPANJU UNIŠTAVANJE LEPENSKOG VIRA.
    BAGRA MISLI DA ĆE MOĆI KUPITI NOVO NALAZISTE.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.