Naprednjaci odustali od "Necenzurisanih laži"?

Šta se dešava sa najavljenom turnejom izložbe Saveta za informisanje SNS

Ostavite komentar


  1. Skidanje ove genijalene izložbe dokazuje da u ovoj zemlji ima cenzure. Na nadležnim organima je da otkriju po čijem nalogu je to učinjeno. Šteta što je putujući cirukus ukinut. No, biće tu novih ideja, jer to kada jednom uhvati, ne pušta.

  2. Situacija od velike vaznosti za drzavu zasto je stala "turneja", ma dajte molim vas, ko je hteo da shvati, shvatio je.

  3. I šta će sad crna Vladanka da radi? Da prebrojava opravdano odsutne botove? A tako je lepo počelo….

  4. "Od samog otvaranje izložbe bilo je jasno da im je to kontraproduktivno. Pametan čovek bi odmah shvatio da su time sebi dali autogol. NJima je bilo potrebno mnogo vremena da to shvate – kaže Koraksić."
    Ово је суштина, а Коракс је најпрецизније детектовао. Основни проблем је у њима. Тригер из Мућки је најчешће имао сувислије коментаре и поступке у односу на наше владајуће "генијалце"!

  5. Šta je argument za ove tvrdnje? Izložbe su bile izuzetno posećene u oba navedena grada. To što nije poznat termin i mesto narednog izlaganja, ni malo nije razlog za nagađanja da je se od izložbe odustalo.

  6. Ko kaže da nema ništa? Po svemu sudeći da nema ništa i da zaista nema ništa su dva pojma. Nismo čuli da su to naprednjaci izjavili i da odustaju od izložbe.

  7. Vidim da su se neki baš obradovali jer misle da više neće biti izložbe, očigledno plašeći se da bi njen nastavak pokazao velikom broju građana kakvim se sve lažima služe, a žale se na cenzuru i diktaturu. Iskreno se nadam da su se prerano obradovali i da će izložba biti nastavljena.

  8. Pa nisu bas toliko ludi ovi iz SNS da prekinu izlozbu stvarno bi ispalo onda da su oni ukinuli istu, a realno oni bas obracaju paznju na svaki potez

  9. Postoji sistematski pokusaj dela medija da se javnost obmane i cinjenice izokrenu. Ovom izlozbom dokazano je da nema reci o postojanju cenzure u Srbiji.

  10. Pa sto da trose bez veze pare kad Necenzurisane lazi (pravilnije Ispiranje mozga) svako vece imamo na Pinku, Happy, Studio B, RTS… odnosno ujutro na kioscima u obliku Informera, Srpskog telegrafa, Alo… Srbijo stidi se, sta si uradila od sebe…

  11. Pa da bi ih razvlačili po novinama, jer je opozicija nemilosrdna, i nastavak će slediti ne moraju uvek iste vesti da se promovišu, ima još materijala, i ne treba sa istim tekstovima da nasatve turneju. Postoji sloboda u medijima.

  12. Treba napravito novu izložbu sa novim lažima, toliko ih ima da bi trebalo istovremeno da se Srbijom kreću tri izložbe različite sadržine necenzurisanih laži.

  13. Kako narod kaže "Lupetaju ko Maksim po divizije" , ne zna se koji više, nisu oni džabe karikaturisti hahahaha

  14. To što nisu dobili odgovor od nikoga gde je sledeća destinacija, ne znači da izložbe neće biti?

  15. Izlozba je sasvim na mestu,a kome smeta nek se povuce ne vidim cemu dizu takvu buku,skupite prnje…

  16. Odmah se svi poradovali kad su čuli da možda neće biti izložbe pa počeli da špekulišu, smeta im istina.

  17. ova izlozba se mora nastaviti po celoj zemlji da bi ljudi videli sta pojedini mediji rade ovom jadnom narodu koji je tek sada pronasao pravog coveka za premijera i vodju u bolju buducnost

  18. Ne razumem potrebu da se ovako komentariše izložba koja je prikazala samo ono što je već objavljeno, Možda je problem što je sve na jednom mestu pa je očigledno da iza svega stoji drugi razlog a ne novinsko izveštavanje.

  19. Steta! A bas smo voleli na jednom mestu da gledamo i citamo sve nepidopstine vuciceve kamarile!

  20. Svaki pokušaj takozvanih demokratskih medija da diskriminišu SNS, samo povećava rejting SNS. Draga gospodo morate mnogo više i poštenije da radite da bi ste možda našli nešto što ne valja. Međutim, obzirom da premijer pošteno radi ne možete ništa.

  21. Izuzetno neprofesionalno od strane ovog da kazem novinara i uopste ovo kako se zove DANAS…..

  22. " Necenzurisane lazi" su brutalno suocavanje sa istinom svih onih koji tvrde da u Srbiji postoji cenzura.

  23. Naprednjaci nikad neće odustati od započetog. Nisu oni strani plaćenici kao većina medija u Srbiji.

  24. Koja je svrha objavljivanja vesti ako informacija nije potvrdjena??? Niko iz SNS-a jos nije potvrdio da se od izlozbe zaista odustalo! Ja bih iskreno bas voleo da vidim tu izlozbu!

  25. Iskreno da vam kazem posao novinara u Srbiji sada moze da radi ko hoce i ko je iole malo pismen, licno poznajem par njih i iz neke price sa njima saznao sam da su im ruke skroz odresene, da pisu ono sto im pada na pamet, neprovereno skorz i sve to u cilju sto bolje prodaje, samo da se cita i kupuje pa ti pisi, napakuj itd.

  26. Biće nova izložba necenzurisanih laži, stigle za tri meseca nove laži, gomila njih pa sada se pravi nova izložba, da vide svi ti kvazi novinari koliko mogu puno da lažu od Danas do sutra.

  27. Kakav kretenizam. Sta fali izlozbi. Drugo, kakav je ovo dnevni list ako objavljuje ovakve lazi. Milivojevoca svi znaju kao lazova.. Ovo je cirkus. Zasto traze krivce u SNS-u?

  28. Gluposti, vi ko da nemate nesto drugo da pisete nego o ovome? Zasto ne pisete o fabrikama i putevima.

  29. Pa ne mora biti više izložbi, dovoljno da se približiš bilo kom kiosku i možete videti necenzurisanih laži koliko hoćeš. Ja sam lično protiv toga, jer dosta je bilo nadri novinara, koji umišljaju da su veliki, pa su već uobrazili da su one laži što pišu istina.

  30. Sram da bude vas novinare, izlozba je bila vrhunska, umesto da reklamirate izlozbu vi pisete o starletama

  31. Zaista je meni razumljivo zašto ste Vi protiv izložbe,jer upravo ta izložba pobija sve Vaše argumente oko navodne cenzure koje definitivno u Srbiji nema.

  32. Verujem da nisu odustali od izlozbe. Ne znam sta toliko smeta istina ovim "opozicionarima".

  33. Izlozbe je ubola u sustinu problema. Opozicija je tvrdila da je u Srbiji cenzura od kad je Vucic dosao na vlast a izlozba pokazala sasvim suprotno.

  34. Sloboda medija u Srbiji postoji, svi pisu sta zele, izlozba je bila dobra, bilo bi steta da ne stigne i u mom gradu

  35. Sabotaza na svakom koraku, cak i oko sekundarnih stvari kao sto je ova izozba. Kako napred kad te svi saplicu, i to bez razloga, samo da bi se smejali??!

  36. Volela bih da vidim izlozbu u svom gradu. Mislim da je ovo odlicna ideja sa jakom porukom narodu Srbije, da se stvari ipak menjaju na bolje i da je sve sto seradi transparentno.

  37. Naravno da ce covek iz DS-a reci da nije bilo u Krusevca interesovanja za izlozbu. Tvrdnje onih koji su tvrdili da postoji cenzura su opovrgnute.

  38. Igrom slucaja, bila sam na ovoj izlozbi u galeriji **Progres** i ne vidim ni jedan razlog zbog cega se dize tolika prasina oko nje i sto ce izlozba obici mnoge gradove u Srbiji.Kao prvo, to su novinski tekstovi, naslovi knjiga i karikature koji su stvarno stampani, samo su skupljeni na jednom mestu.Nema tu nikakvog falsifikata ili podmetanja.Ja sam mnoge od tih tekstova citala u novinama i samo sam se na izlozbi podsetila istih.Medju njima i neke iz vaseg dnevnog lista **Danas.**Kao drugo, nisam clan ni jedne politicke stranke ni partije, ali bila sam jako zbunjena sa koliko mrznje i neistina pojedini mediji napadali Premijera a i samu SNS.

  39. Pri pisanju komentara Mole se botovi da ne jedu sendviče padaju im mrvice na displej!!!!

  40. Hteo sam da napišem u knjigu utisaka: A šta ovede nije istina i video da više od polovine komentara su u tom stilu sem prepoznatljivih botovskih.

  41. Ako su autori izložbe želeli još jednu dodatnu reklamu, bilo je potrebno samo da se oglasi Srđan Milojević u ulozi dežurnog brojača i da traženi efekat izložbe bude postignut. Srđan Milojević je svoju političku anamnezu gradio od Otpora pa na dalje, uvek u ulozi dežurnog pljuvača svega što se suprotstavljalo DOS-ovskim postulatima u urušavanju Srbije. Po mnogima, anamneza je dovela do konačne narodne dijagnoze – psihopatija sa elementima šizofrenije. Takav je makar utisak bio u javnosti, koja je očekivala njegov tretman u odgovarajućoj ustanovi, žaleći za još jednim političkim poslenikom koji je činio da skupštinski rijaliti tih vremena šoumenski bude obogaćen. Jedan ozbiljan list poput ,,Danas", ni u kom slučaju nije smeo dozvoliti niti ovu temu, niti koncepcijsko profanisanje pominjanjem Srđana Milojevića u ulozi ,,kredibilnog medijatora"!

  42. Gde pise da nece biti? pa bilo je i to veoma dobro poseceno,samo sto se ne zna gde ce opet biti…

  43. Izlozba je bila izuzetna I sto se toga tice-tu diskusije nema.Ali,pored svih problema diskutuje se o izlozbi.Dokoni ljudi,uozbiljite se I prestanite da trazite razloge kako neko ne valja I nije dobar.Priznajte nesto sto je dobro,nece vam pasti kruna sa glave.

  44. Naprednjaci ne bi imali ni blizu tako veliki rejting da ih ne napadaju oni koji su odgovorni za katastrofalno stanje u Srbiji optužujući pri tom njih za takvo stanje!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.