Narodni poslanik Zavetnika iz Vranja Dragan Nikolić vređao kolumnistu Danasa Alekseja Kišjuhasa na Instagram nalogu našeg portala 1Dragan Nikolić/ Foto: Medija centar

Narodni poslanik stranke Srpski Zavetnici, advokat iz Vranja Dragan Nikolić, vređao je kolumnistu Danasa Alekseja Kišjuhasa na zvaničnom Instagram nalogu našeg portala.

“Ti ne značiš apsolutno ništa, a tvoji tekstovi smrde kao najsmrdljivija deponija. Fuj…”, napisao je Nikolić ispod našeg posta u kojem najavljujemo novu kolumnu Alekseja Kišjuhasa „Čije su naše vrednosti ?”, inače objavljenu 4. septembra u vikend broju našeg lista.

U postu, uz Kišjuhasovu fotografiju, izdvojili smo deo iz njegove najnovije kolumne: “U kampanji ekstremnih desničara, dveraša, popova i litijaša protiv Evroprajda u Beogradu, tipično se zazvaju nekakve porodične ili tradicionalne vrednosti. To može da zazvuči zgodno ili seksi, ali ne znači apsolutno ništa”.

Inače, kako su o Nikoliću, koji je prethodno bio narodni poslanik Srpske napredne stranke, pisale Južne vesti, poznat je kao advokat, koji od 2002. do 2006. pred sudom zastupao oštećene dečake u slučaju “Vladika Pahomije”, ali je vrlo često branio i poznate vranjske kriminalce.

Narodni poslanik Zavetnika iz Vranja Dragan Nikolić vređao kolumnistu Danasa Alekseja Kišjuhasa na Instagram nalogu našeg portala 2

Sa Tomislavom Nikolićem prešao je u Srpsku radikalnu stranku, a bio je poslanik SRS u Skupštini Srbije od 1997. do 2001. godine, a prema nezvaničnim podacima Južnih vesti, bio je član SPO.

“U novembru 2006. Nikolić izabran za predsednika Pčinjskog odbora Nove Srbije, kada je ta stranka bila na vlasti, a ostavku je podneo 2009, pre nego što je ušao u SNS. Bio je blizak sa Seljačkom stankom Marijana Rističevića i Strankom Srpskog jedinstva Borislava Pelevića. Rističević je rekao da Nikolić nije bio formalni član Seljačke stranke, ali je na izborima 2004. nastupio na listi „Za narodno jedinstvo“, koju su vodili on i Pelević”, pišu južne vesti.

Nikolić za Danas kaže da sa “dubokim i iskrenim gađenjem već duže vreme čita tekstove Alekseja Kišjuhasa, koji su mu “puni ohole nadmenosti, intelektualnog elitizma i bez pogovornih zaključaka da sve što je Srbija, srpski narod, sve njegove svetinje, kultura, tradicija, istorija se moraju stalno izvrgavati ruglu, podsmehu i poniženju”.

„U svakom od njegovih tekstova, sa bogovske visine, se dele lekcije da sve što činimo je pogrešno i daju uputstva da moramo prihvatiti „zapadne vrednosti“ kao jedino ispravne. Sreća je da u Srbiji ima sve manje ovih ljubitelja svega što nije srpsko“, smatra Nikolić.

Kako dodaje, nastaviće da čitae tekstove, “jer sam počeo da uživam u lečenju kompleksa više vrednosti, ovog kolumniste Danasa, a morao sam da mu kažem da je potpuno beznačajan i bezuticajan u Srbiji”.

“Njemu lično želim dobro zdravlje, dug život i još mnogo ovakvih antisrpskih tekstova“, rekao je Danasu Dragan Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari