Nastava na Građevinskom fakultetu u potpunosti uživo nakon dve godine 1Foto: Građevinski fakultet

Posle tačno dve godine nastava na Građevinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu od ove nedelje u potpunosti se odvija uživo.

Kako javlja Građevinski fakultet, studentima je omogućeno da se u punom kapacitetu vrate u učionice i amfiteatre na svim studijskim programima i nivoima studija, što će se pozitivno odraziti na kvalitet nastave. Nastava će se odvijati uz primenu preporuke o poštovanju epidemijskih mera, pa će nastavnici prilagođavati mere okolnostima u kojima se nastava odvija, pre svega veličini sale i broju studenata.

– Građevinski fakultet je učinio velike napore da se nastava tokom pandemije odvija kontinuirano i uz korišćenje modernih komunikacijskih platformi. Takođe, zahvaljujući izuzetnom zalaganju svih zaposlenih obezbedili smo da se deo nastave za najmlađe kolege odvija uživo u kontinuitetu. Ponosni smo što smo uprkos ogromnim ograničenjima uspeli da zadržimo visok kvalitet predavanja i vežbi. Nastava na daljinu nije strateško opredeljenje Građevinskog fakulteta, pa povratak na režim nastave uživo za nas predstavlja povratak normalnim okolnostima u kojima će naši studenti i nastavnici imati sve uslove za kvalitetniji rad i još bolje rezultate – kaže prof. dr Vladan Kuzmanović, dekan Građevinskog fakulteta u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.