Nastavlja se štrajk stanara hotela „Bristol“

Ostavite komentar


  1. A tzv. ZG im nije pomogao. Bas cudno, on sve resava, ali malo sutra, tuzno

    1. Naravno da je zec u šumi. Poznato je da je Pašalić režimski čovek i da se na ovom slučaju angažovao iz marketinških razloga, kako bi potisnuo u drugi plan katastrofalne činjenice o svom radu, koje su nedavno počele da isplivavaju. Ne prihvatajte ništa na reč i bez čvrstih pravnih garancija.

  2. Opet ponavljam, niti zna svoj posao niti će ga naučiti, verujte mi na reč. Bio sam 14 godina zaštitnik građana Grada Šapca i sve zaštitnike građana- lokalne,pokrajinske i republičke sam dočekao i ispratio, ali ovkavog neznalicu nisam upoznao.

    1. Suština koja Vam promiče i jeste da ZG ubrza iseljenje iz Bristola, kako bi novi korisnici mogli nakon više godina da udju u posed.

  3. Za nagrade za osvojene medalje u strelicarstvu na prvenstvu evrope, ako je uopste poznato nekome u srbiji i evropi da se to takmicenje odigralo u italiji, isplatila oko 200.000 evra jednokratno strelicarima i treneru, plus penzije od 40.godine. E pa za taj novac je moglo da se obezbedi bar 5 stanova, pa se pitam da li drzava vise ceni neciji radni vek od 30, 40 godina i sluzenje svojoj zemlji ili neku medalju koju osvoji dvadesetogodisnjak, uz svo duzno postovanje?

    1. Jel se zna zasto N1 onako afirmativno pise o Pasalicu? Kao Pink su postali, strasno. I komentare ne pustaju u kojima se kritikuje Pasalic.

      1. Radim u ZG. Predmet stoji sest meseci, nije ga pipnuo. Kolege i ja smo slali komentare na portal N1, nijedan nisu objavili, a Danas je objavio vecinu, valjda kako stignu. Bas cudno za N1, mnogo su nas razocarali

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.