Nastavljaju se pretnje novinarima Danasa, ovoga puta Snežani Čongradin

Nakon salvi uvreda i pretnji na Veliki petak, novinari našeg lista ni danas nemaju mira

Ostavite komentar

 1. Jako su hrabri da prete ženama. To su najobičnije kukavice, koje bez nekoliko ćelavih, da im čuvaju hrabrost, ne izlaze dalje od stana. Naš narod ima izreku „Sve što se napumpa, može i da se ispumpa“. Ako mu se ne sviđa, neka ne čita Danas umesto što baljezga na netu.

 2. „Pretnje listu Danas zbog objave Gandijevog citata…“
  Niste objavili citat, objavili ste glupost koju ste pripisali Mahatma Gandiju. Pošto to nema veze se profesionalnim novinarstvom, dugujete izvinjenje i njemu i svim čitaocima bez obzira na veroispovest i nacionalnost.

 3. Ovo je zaista strasno i zao mi je da cujem da mora da ide cak i da se suocava sa njim. Neizmerna podrskav

 4. Pretnje novinarima su apsolutno nedopuštene, i prestupnike bi trebalo strogo kažnjavati. S druge strane, novinari bi trebalo da budu svesni da im, najčešće, pretnje ne stižu zbog posla kojim se bave, već zbog načina na koji ga obavljaju.

 5. Jel znate vi iz Danasa šta Hocete
  Pišete nešto Neispravno a ocekujete Ispravno
  Pa nemoze

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

27. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.