Nataša Kandić ponovo kandidovana za Nobelovu nagradu za mir

Institut za istraživanje mira u Oslu kandidovao osnivačicu Fonda za humanitarno pravo za najprestižniju nagradu na svetu

Ostavite komentar


  1. Ministarstvo odbrane predlaže nekog za Nobela za mir?
    Tihvanovakaja kandidat…izazvala državni udar u svojoj zemlji. Lepo zalaganje za mir.

  2. Snežana, Nataša, komentari – jedna celina. I Obama je nosilac ove nagrade, ne cudi.

  3. Da bi imenovani dobio Nobela potrebni su bezvezni kandidati tako da odluka bude postena.Mozda bi Ona i mogla da pobedi kada bi joj protivkandidat bio Brejvik?

  4. Možda je ipak primerenije za dotičnu da dobije neku povelju blaženog kardinala Stepinca.

  5. Natasa Kandic i Srdja Popovic. Pa ima li vecih srbomrzaca na planeti? Nobelova nagrada je izgubila svaki smisao kad je Nstasa Kandic kandidat

  6. Nobelova nagrada za mir nema bele veze sa nazivom.Oni koji su dobijali nagradu Il su vodili ratove Il su mrzitelji i osudjivači jedne strane.Nikako nisu pomiritelji kao i dotična.
    Kako zapadu odgovara tako i deli nagrade.
    Ovo je Miki Maus nagrada!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.