"Ne da(vi)mo Beograd“ poziva na bojkot Informera

Zbog svakodnevnog kršenja etičkih i profesionalnih normi, konstantnog vođenja hajki, nipodaštavanja i upotrebe prostačkog jezika

Ostavite komentar


  1. Дакле, сада и отворено почиње кампања промовисања нетолеранције и позовање на укидање слободе штампе! То што један часопис заступа политичке ставове који су супротни политичким ставовима ових удружења (недавимобеоград и НУНС) није довољан разлог да се тражи укидање тог медија. Наиме, слобода може да постоји само ако нико не покушава да је ограничи било у њеној садржини било у односу на поједина лица. Јер, после убијања слободе штампе коју траже недавимобеоград и НУНС, следеће је убијање неистомишљеника-без обзира које политичке боје!

  2. ova Botina sto se zove GradjanskiRatUnjavi je deo jedne opasne pojave zvane fasizam. Bolesnici spremni na sve. Ova zemlja je zrela da se politicki preore i da se odstrani korov. Da se uvede civilizovana sloboda stampe a ne sloboda kako su je zamislili stetocine iz sns-a i njihovi sledbenici. Ne mozes da vredjaj I pljujes po ljudima. To nije sloboda stampe. To je uvreda i kleveta. A za to postoji zakon. To sto Informer radi je politicki vandalizam. Napadaj svakoga ko ima suprotne stavove od vladajuce koalicije, premijera , I slicnih. Ne napadaj civilizovano vec vredjaj, lazi. Pa jel to sloboda stampe? Primitivizam je uzeo maha i to mora da se zaustavi. Svi na proteste, ovo je prevrsilo svaku meru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.