Ne nazire se usporavanje kovida: Šta predviđa optimističan, a šta pesimističan scenario za leto?

Ostavite komentar


  1. Novozaraženi, novozaraženi a izlečeni, gde su. Zar ovi što su zaraženi svi umru ili postanu invalidi?
    Ne širite paniku, do juče ste govorili da virus ne radi leti na ovim temperaturama! Ispade da to nije virus nego bakterija jer njima gode letnje temperature.

  2. Sve znaju čak i unapred koliko, kad, gde će biti zaraženih, koliko će biti hospitalizivanih i tako dalje, al nikako da nađu lek za evo sad će treća godina i to sve u 21 veku i sa ovakvim dostupnim mogućnostima, ogromnim novcem koji se vrti u farmaciji, zdravstvu i tako dalje. Smešno i tužno u isto vreme.

  3. Bio sam na infektivnoj klinici pre neki dan. Bilo je dvoje ljudi sa pretpostavkom da imaju covid. Da li vi proveravate informacije koje vam daju političari ili lekari-političari?

  4. pa sasvim je normalno da je Grcka najugrozenija, tamo su najvece vrucine

  5. Bio je jedan mnogo „pametan“ komentar.Kao predsednik se obratio narodu na kineskom.Mnogi nisu razumeli pa sada uče nemački i engleski.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.